Ana SayfaMücevherTiara`dan gözalıcı armağanlar

Tiara`dan gözalıcı armağanlar

Gözalıcı tasarımlarla dünya yıldızlarının da dikkatini çeken Tiara Mücevher, yeni koleksiyonlarıyla değerli bir armağan arayanların buluşma noktası. Pırlantalarla süslü fil formunda bileklikler, her an avucunuzdan uçup gidecek gibi duran kelebek broşlar, parmağınızı saran ahtapotlarla, mücevher aleminin değerli sakinlerini görmeden armağan seçmeyin!

Tiara Mücevher adını hükümdarların değerli taçlarından alıyor. Mücevher tutkunlarının dünyanın dört bir yanından alışveriş yapmak için geldiği bu özel butik, şimdiye kadar Oprah Winfrey, Ornella Muti ve Cliff Richard gibi pek çok tanınmış ismi ağırladı. Butiği özel yapan, tarihimizden ilham alan otantik koleksiyonların yanı sıra modern mücevherleri de bulabileceğiniz binlerce tasarıma ev sahipliği yapması.
Butikte, ünlü İç Mimar Atilla Kuzu’nun hazırladığı şık dekorasyon tam da kendinizi sultanlar gibi hissedeceğiniz bir görkem sunuyor. Sultanahmet’teki bu özel adres, evlilik töreni, bayram ve yeni yıl gibi özel günler için sıra dışı bir mücevher arayanların buluşma noktası.
Kendiniz veya sevdikleriniz için özel bir parça seçmek isterseniz, Tiara Mücevher’in kurucusu ve tasarımcısı Hakan Kaptan’ın sunduğu mücevherlere göz atmanızı öneririz. Modeller arasında, mücevhere dönüşen sevimli hayvanlar dikkatinizi çekecektir. Fil formunda tasarlanmış, üzeri pırlantalarla süslü bileklik çarpıcı modellerden biri. Parmağınızı saracak ahtapot yüzükler, değerli taşlarla bezenmiş kelebek broşlar da bir masal diyarından gelmiş gibi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI