Ana SayfaMücevherTiffany&Co Tiffany Garden

Tiffany&Co Tiffany Garden

Tiffany Garden koleksiyonunun ilham kaynağı efsanevi tasarımcı Paulding Farnhmam’ın (1859-1927) pırlantalı floral broşları. Botanik illüstrasyon eğitimi alan Farnham 19. ve 20. yüzyıllarda Tiffany’nin baş tasarımcısı olarak katıldığı dünya çapındaki sergilerde altın madalyalar kazanmış. Kuşkusuz bu madalyalar sayesinde Tiffany & Co. mücevher dünyasının tartışmasız lideri haline gelmiş. 

Tiffany Garden koleksiyonu damla kesim ametist ve renkli taşların yanı sıra geleneksel gül-kesim pırlantalardan oluşan tasarımlarla adeta büyülü bir bahçeyi andırıyor. Narin çiçek, kelebek, arı ve dragonfly figürleri hem tabiattaki canlıların hem de koleksiyonda kullanılan değerli taş ve madenler gibi yenilenemeyen maddelerin kırılganlığına bir gönderme yapıyor. 

Dünyanın öncü mücevher markası Tiffany & Co., değerli taş ve maden kaynaklarının sorumlu bir şekilde kullanılması yönünde de liderlik rolünü üstlenmektedir. Tiffany Garden koleksiyonunda kullanılan metaller ve değerli taşlar en çevreci yöntemlerle çıkarılırken, bu kaynaklara sahip olan ülkelerin gerek ekonomik gerekse sosyal gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunulmakta

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI