Ana SayfaGüzellikTikTok’un Yeni Makyaj Hilesi: Suda Fondöten!

TikTok’un Yeni Makyaj Hilesi: Suda Fondöten!

TikTok sayesinde güzellik tutkunları kusursuz makyaj görünümleri yaratmanın ve tüm gün makyajlarının yerinde kalmasını sağlamanın birçok yaratıcı yolunu buldular. Bu seferki en son tüyo, ışıltılı ve kalıcı bir fondöten uygulaması sağlamaya odaklanıyor. İşin püf noktası, mükemmel bir temel oluşturmak için fondöteninizi suyla karıştırarak bitişi parlak ve transfer geçirmez hale getirmek.
 
19.3 milyondan fazla görüntülenen #Foundationinwater, TikTok kullanıcılarının viskoziteyi değiştirmek için sıvı su bazlı bir fondöteni su bardaklarındaki suyun içine akıttığını gösteriyor. Bir videoda içerik üreticisi @stephhui, “Bu fondötenin şu anda cildimde nasıl durduğunu çok sevdim. Filtrelenmiş gibi görünüyorum ve buna rağmen cildim nemli ve sağlıklı hissettiriyor!”
 
Bu nemli fondöten tüyosu, transfere dayanıklı uzun süre kalıcı makyajın peşindeyseniz harikadır; Ancak fondöteniniz ten renginizden biraz daha açıksa bu yöntemi denememenizi öneririz. Fondöteninize su eklemek istemeden onu daha hafif hale getirebilir, bu da fondöteninizin yaz ışıltınızın geri kalanına karşı küllü bir döküm bırakmasına neden olabilir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI