Ana SayfaModaTimberland Ray City Waterproof Kadın Botları ile Adımlar Rahat ve Sağlam

Timberland Ray City Waterproof Kadın Botları ile Adımlar Rahat ve Sağlam

 
Timberland’in Sonbahar – Kış 2021 sezonunda ikonik stiller yenilikçi teknolojilerle buluşarak karşımıza çıkıyor. Sezonun favori ürünü GreenStride™ tabanlı Ray City Su Geçirmez Kadın Bot koleksiyonunda bu iki unsur kusursuzca bir araya geliyor.
 
Efsanevi modelleri günümüze ve yeni koleksiyonlara uyarlarken ilk olarak ürün performansına odaklanan Timberland’in kadın bot koleksiyonunda yakın zamanda tanıttığı, yenilenebilir malzemelerle yapılan doğal ve konforlu bir eko-inovasyon olan GreenStride™ teknolojili tabanlar tercih edildi. Ardından tamamen su geçirmezlik özelliği taşıyan ve hava şartları ne olursa olsun ayakları kuru tutabilme özelliği sunan TimberDry™ teknolojisi eklendi. Giyenler için daha iyi bir deneyim sunmak için tüm taban geneline stratejik olarak yerleştirilmiş oluklar açılarak ekstra esneklik ve hafiflik mümkün kılındı.
 
Modern ve yenilikçi olduğu kadar otantik; sağlam ve sert olduğu kadar günlük kombinlerle de uyumlu bu model tasarlanırken görünümden de taviz verilmedi. Timberland’in geleneklerinden esinlenen dörtlü dikiş, kalın dolgulu ön yaka ve ikonik altıgen delikler bu koleksiyona zarifçe eklendi.
 
Ayaklarda hissedilen baskıyı azaltmak için %75 şeker kamışı ve doğal kauçuk kullanılarak tasarlanan GreenStride™ tabanlar sayesinde Timberland kadın bot koleksiyonu, her adımda doğal konfor için ayakları sarar. Buna ek olarak GreenStride™ Ray City Su Geçirmez Kadın Bot koleksiyonunda Leather Working Group tarafından derecelendirilmiş tabakhanelerden gelen deriler ve en az %50 geri dönüştürülmüş plastik içeren ReBOTL™ malzemelerden elde edilen kumaşlar kullanıldı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI