Ana SayfaGündemTinder Avcılarından Korunmak İçin Neler Yapılabilir

Tinder Avcılarından Korunmak İçin Neler Yapılabilir

Tabii ki hiçbirimiz bu anlatılanları yaşamak istemesek de 2022 yılında artık maalesef böyle şeyler çok imkan dahilinde. Bu korkularla baş etmenize ufak bir katkıda bulunmak için, Tinder Avcısı gördüğümüzde anlayabilmemizi sağlayacak birkaç göstergeyi yazdık.
 
1.Tanıştığınızdan çok kısa bir süre sonra size aşık olduklarını iddia ederler.
 
“Ne kadar az zaman olsa da senden çok etkilendim.”, “Seninle bir geleceğimiz olsun istiyorum.”, “Ne yaptın bana, ilk kz böyle hissediyorum!” gibi cümleleri daha birinci ya da ikinci haftadan kurmaya başladılarsa ve sizi sevdiklerini söylemeye hiç çekinmiyorlarsa dikkatli olmakta fayda var. “Lovebombing” olarak geçen bu davranış biçimi, sizi sevgiye boğup manipüle etmeye çalışan birinin işareti olabilir.
 
2.Sorularınıza spesifik cevaplar vermekten kaçınırlar.

 
Sizinle aynı şehirde, aynı semtte yaşan kişiler onlara örneğin çok ünlü yol üstü bir kafeyi sorduğunuzda genelde bunu biliyor olurlar. Eğer size yakın olduğunu söyleyen biri etrafla alakalı hiçbir bilgiye sahip değilse ve bilgiler konusunda ayrıntı veremiyorsa dikkatli olun. Çünkü sadece size yakın olduğunu sanmanızı istiyor olabilir.
 
3.Tanıştığınız gibi hemen numaranızı ya da kişisel bir sosyal medya hesabınızı isterler.
 
Teoride “cesur” veya “çekici” dursa da bu isteğin altında yatan niyet her zaman aynı olmayabilir. Çünkü çoğunlukla birbirini daha uzun süreli tanımak ve iyi niyetli bir birliktelik yaşamak isteyen çoğu kişi, aslında konuşmayı app üzerinden bir süre sürdürme ve aranızdaki yakınlığın nereye evrileceğini görme eğilimindedir.
 
4.Buluşmak istemezler ya da sizi son dakika ekerler.
 
Tabii ki buluşmayı ertelemek ya da iptal etmek bir iki sefer için normal sayılabilir. Yine de sürekli sizi görmek için çok heyecanlı olduğunu tanışmak için sabırsızlandığını söyleyen birinin bunu defalarca yapması dikkatli olmak için bir sebep. Bu kişi dolandırıcı olmasa bile, bize göre zamanınızı böyle insanlarla harcamak yerine sizi gerçekten görmek için zaman ayıran insanlarla olmanız daha iyi.
 
5.Size sadece günün garip saatlerinde cevap verirler.
 
Sizinle aynı yerde yaşadığını söyleyen birinin size sadece gece geç saatlerde yazması tuhaf değil mi? Belki de karşınızdaki kişi sizi olduğunu söylediği kişi değildir. Tabii ki uyku düzeni sizinkine göre farklı olabilir ama yine de bu konuyu ona sormanızda fayda var. Karşılığında bulanık cevaplar alıp sorunuzun karşılığını bir türlü bulamıyorsanız bağları koparmak iyi olabilir.

6.Size tanıştığınız andan itibaren bir sürü kişisel soru sorarlar.
 
Biriyle online şekilde tanıştıktan sonra karşınızdaki kişinin sizi tanımaya çalıştığını görmek çok hoş ve etkileyici görünebilir. Yine de konuştuğunuz kişiye verdiğiniz bilgilere dikkat edin. Çoğu insan ilk dakikalarda kimseyle alaklı bu kadar kişisel bilgiyi edinmek istemez.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI