Ana SayfaYaşamTog Bazar`da alışveriş keyfi yaşandı

Tog Bazar`da alışveriş keyfi yaşandı

Toplum Gönüllüleri’nin ülkemizin dört bir yanındaki sosyal sorumluluk projelerine destek olmak amacıyla 99 marka en özel tasarımlarıyla bu yıl beşincisi gerçekleştirilen TOG BAZAR’da yerlerini aldı. Cemiyet dünyasının en keyifli alışveriş günü bu yıl 24 Mayıs Salı Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirildi.  TOG BAZAR’dan elde edilen gelir Toplum Gönüllüsü gençlerin eğitim, sağlık, çevre, insan hakları, kadınların güçlendirilmesi gibi pek çok farklı alanda uygulamakta oldukları sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak. 

Bu yıl da Esma Sultan Yalısı’nın tarih kokan büyülü atmosferinde yapılan TOG BAZAR’a markalar birbirinden özel tasarımlarıyla katıldı. 99 katılımcı firmaya ev sahipliği yapan TOG BAZAR’ı 1700’ünün üzerinde ziyaretçi gezdi ve TOG projelerine aktarılmak üzere 329.000 TL gelir elde edildi. Cemiyetin önde gelen isimlerinin ajandalarında aylarca önceden işaretlenen bu eşsiz etkinlikte katılımcılar bir yandan karnaval gibi bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini yaşarken öte yandan sosyal sorumluluk için bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Tüm organizasyonu gönüllüler tarafından üstlenilen TOG BAZAR’a katılan markalar  arasında Chez-bo (Şebnem Çapa), M by Meltem Tahrancı, Rare Blossom, Batya Kebudi, Siren Ertan Istanbul, Dört Mevsim, Mavi, Tartine et Chocolat, Mozaik, Step, La Maison des Fleurs, NAR Gourmet, Bee Goddess yer alıyor.

Arzu Sabancı, Ahu Türkpençe, Elif Dürüst, Özlem Süer, Edwina Özyeğin, Burcu Esmersoy, Ayşe Kucuroğlu ve Sinem Güven’in de aralarında bulunduğu cemiyetin farklı hanımlarının tasarladıkları tshirtlerinde de satışa sunulduğu bu özel etkinliğe; Feryal Gülman, Demet Akbağ, Nebahat Çehre, Aylin Tahincioğlu, Zeynep Çarmıklı, Arzu Sabancı, Mustafa Taviloğlu, Berna Tokar, Pınar Altuğ, Hümeyra, Bike Güreli, Merve Gürsel gibi iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI