Ana SayfaModaTokyo Olimpiyatlarında Lacoste Etkisi

Tokyo Olimpiyatlarında Lacoste Etkisi

1933’ten bu yana koleksiyonlarında sportif ve modern çizgilerin bir araya geldiği, sportif mirasından güç alan ikonik timsah markası, bu yeni spor koleksiyonu ile Fransız zarafetinin ve şıklığının tanımını yaratıcı bir şekilde yeniden şekillendiriyor. René Lacoste’un çok sevdiği değerler olan titizlik, azim ve güven kavramları bu koleksiyondaki tüm parçaların boyun iç kısmına işlenmiş.
 

Lacoste Yaratıcı Tasarımcısı, Louise Trotter koleksiyon için “Fransa ve Japonya arasında güçlü bir bağ oluşturmak istedim. Koleksiyon, kimono benzeri kollu geleneksel Japon kıyafetlerine göndermeler içeriyor. Ayrıntılara hayran kaldım: fermuarlar, dikişler… hepsi büyük bir özenle tasarlandı ve ikonik parçalara gurur ve güç hissi vermek için sportif değerleri ifade eden kişiselleştirilmiş kelimeler de eklendi. Her şey çok özel bir an için tasarlandı” diyor.

 

RESMİ KIYAFET

Fransız bayrağının arkasında şık bir şekilde yürümek için tasarlanan bu kararlı çağdaş siluet, üstte üç renkli panelli streç mini pike beyaz bir polo gömlek, elastik altları olan streç lacivert tafta pantolon ve ultra hafif mat beyaz katlanabilir parkadan oluşuyor. Bayrağın hava hareketinden ilham alan hacimler bol ve malzemeler hafif. Lacoste, Japon modasına saygı duruşunda bulunan kimono kollarını tercih ediyor ve bu özel görünüme üç renkli bir boyut kazandırmak için renk blokları, fermuarlar ve çizgili fermuarlar gibi bitişlerin görsel etkisine güveniyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI