Ana SayfaMagazinTom Cruise ile Katie Holmes hakkında çarpıcı itiraflar

Tom Cruise ile Katie Holmes hakkında çarpıcı itiraflar

Eski bir Scientology müridinin kitabına göre Tom Cruise ile Katie Holmes’un mutlu evliliği Cruise’un prodüksiyonundan başka bir şey değil.

Katie konuk odalarından birinde uyuyor. Çünkü Tom horluyor.

In Touch dergisine göre yakında yayımlanacak bir kitap, çiftin birlikte yaşamına ilişkin garip, alışık olmadığımız türden detayları ifşa edecek. Scientology Kilisesi’nin eski bir üyesinin yazdığı kitabın birçok bölümü kilisenin üyesi olan çifte rezerve edilmiş durumda, ki o bölümler şüphesiz Tom’u çileden çıkaracak. Henüz yazım aşamasında olan kitap, Cruise’un eşcinsel olduğu dedikodularına da yer veriyor ve Tom’un dünyanın inanması için çabaladığının aksine, mükemmellikten uzak, romantizmin yanına bile uğramadığı bir evlilik tablosu çiziyor.

İddialar ise:
Çift ayrı odalarda, Katie konuk odalarından birinde uyuyor. Çünkü Tom horluyor.
Tom ve Katie, evi bile bölmüş durumda. Malikanenin bir kanadı Katie’ye ayrıldı.
Katie, Tom’un sürekli çevreyi kontrol eden halinden yoruldu. Scientology üyeleriyle kuşatılmış olan Katie, kısacık bir özel zamana bile hasret. Scientology ekibi, günde 18 saatlerini çiftle geçiriyor. Evi bu ekip çekip çeviriyor.
Bir zamanlar Tom’a aşık olan Katie, onun sıkı kurallarından bıkıp usandı.
Katie’nin anne-babası, ikinci bir çocuk gibi konularda sürekli tartışıyor. İkinci çocuğa karşı olan Katie, doğum kontrol hapı kullanıyor.
Katie’yi kendisiyle yaşaması için mutlu tutması Tom’a pahalıya patlıyor. Bir arkadaşları, Tom Crusie’un Katie’ye yılda 1.5 milyon dolarlık alışveriş izni verdiğini söylüyor. Bu genç kadının kocasının izniyle ayda 125 bin doları alışverişe ayırması anlamına geliyor. Tarzıyla mütevazı bir görüntü verse de o bir alışverişkolik; bir  giydiğini bir daha giymiyor.
Tom ve Katie’nin Suri’yi benzersiz yetiştirme yöntemi de kitaptaki bölümlerden biri. Suri’nin bir ‘yat saati’ yok. Anne-babası ona bir yetişkinmiş gibi davranıyor. İstediği saate kadar oturabiliyor. Suri istediğini yiyor, istediğini giyiyor. Her konuda fikrini, görüşünü açıklayabiliyor. Ancak dört yaşındaki akranlarının aksine hâlâ biberon kullanıyor. Scientology inancına göre çocuklar birçok şeye kendileri karar vermeli. Buna biberondan bardağa geçiş de dahil!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI