Ana SayfaModaTOMMY HILFIGER 2010 Sonbahar- Kış kadını

TOMMY HILFIGER 2010 Sonbahar- Kış kadını

Tommy Hilfiger’in optimizm ve yenilik aşılanan Sonbahar/Kış Kadın Koleksiyonu, özünde klasik ‘American cool’ unsurunu temel alarak, kadınların gardırobunda olmazsa olmaz klasik parçaları yeniden keşfediyor. 

Tommy Hilfiger’ın Sonbahar/Kış 2010 kadın koleksiyonunda esinlendiği, 60’lı yılları kapsayan dönem, insanların değişime ve keşfetmeye hazır oldukları, yeni vizyonlara kaynaklık eden bir dönemdi. Ayrıca bu dönem, tarihteki en önemli dönüm noktalarından birine, insanoğlunun aya ilk defa ayak basmasına da tanıklık etti.  

Yeni sezon koleksiyonu beş temel parçanın vurgulandığı, dört temadan oluşuyor. Tasarımlarda, yumuşak fırça efektli, süper hafif ve hava alan en yeni kumaşlar kadar çeşitli dokular da marka için vazgeçilmez olan geleneksel unsurlar arasında yerini alıyor.Tarzlar, genç bir görünümle yan yana getiriliyor. Tüm bu unsurların yanı sıra chino, marka için önemli bir odak noktası olmayı sürdürüyor. Gömlekler ve elbiseler üzerinde uygulanan chino kumaş, renk ve teknik detaylarıyla farklılık yaratıyor. Amerikan modasının en önemli unsuru olmayı sürdüren denim gömlek de koleksiyonda temel bir rol üstlenerek gömlek-elbise ve tuniklerde dikkat çekiyor. Markanın geleneksel unsurlarından olan tüylü yün kumaş, bu koleksiyonda klasik parçalara modern bir görünüm kazandırırken, klasik sweatshirt yeniden ön plana çıkıyor.  

Keşif temasına odaklanan birinci tema “Pre Fall”, değişen mevsim için güçlü, gündelik bir kent görünümü sunuyor. Bu temadaki parçalar arasında mevsimlik süveterler ve dış giyim ürünleri dikkat çekiyor. Zamanı geçmeyen şal desenleri, chambray ve denim tekniklerinin yanı sıra Amerikan ekoselerinde feminen dokunuş da ön plana çıkıyor. Bu tema kapsamındaki ürünler, chambray ve dikiş ayrıntıları içeriyor. Pre Fall’a mavi ve yeşil tonları hakim.   

İkinci tema Tommy Hilfiger kadınını yaratan renkler ve klasik parçalar yoluyla marka kimliğinin özünü keşfediyor. Bu tema, 1960’ların başlarındaki hippilerden esinlenen siluetlere sahip kısa blazer’lar, dar pantolonlar, kısa etekler ve cezbedici ince görünümler sunuyor. Bu temadaki temel ürünler arasında tekrar keşfedilen klasik koyu mavi blazer’lar, kalın tüylü kabanlar, dolgulu paltolar ve modern pilili etekler yer alıyor.  İkinci temaya altın sarısı, kırmızı, siyah ve beyaz tonları hakimiyet vuruyor.  

Zamanı geçmeyen chino’lara, klasik camel paltoya ve denim gömleğe taze bir görünüm kazandıran üçüncü tema kadınlar için özgün Amerikan spor kıyafetler sunuyor. Klasik camel paltoya çağdaş, şık ve bakımlı bir yorum getirilirken, denim ve chambray gömlekler modern görünüme biraz asi ama rahat bir hava katıyor. Bu tema aynı zamanda chino kumaşından tasarlanmış elbiseler, gömlekler, blazer’lar, trençkot ve pantolonlarla beğeni kazanıyor. Örgü süveterler, battaniye ve hırka şallar, camel yünler ve yıkanmış yumuşak chino parçalarda görüldüğü gibi yumuşak dokular ve rahat siluetler de keşfediliyor. Üçüncü Tema beyaz ve çivit mavisi ile karıştırılan camel ve mavi gibi nötr tonların hakimiyetinde.  

Bu sezonun son teması olan dördüncü tema ekose, tüvit ve süveterlerin modern bir karışımıyla kontrast oluşturan yumuşak dokuları keşfediyor. Bu temadaki anahtar parçalar arasında taranmış kareli peacoat, jarse bluzlar, şık ve işlevsel naylon tasarımlar, deri ceketler, blazer’lar, dar pantolonlar ve sıcak tutan rahat süveterler yer alıyor. Bu temadaki ürünler, bir parça siyah ile gri, krem ve erik rengi tonlarında sunuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI