Ana SayfaGüzellikTommy Hilfiger Peach Blossom

Tommy Hilfiger Peach Blossom

2011 baharında, Tommy Hilfiger sizlerle yepyeni bayan perfümünü paylaşacak, HILFIGER WOMAN PEACH BLOSSOM. Zengin kokulu şık çiçeklerin karışımından oluşan koku, romantizmi eğlenceli entrika oyunlarıyla birleşiminin bir ifadesini temsil etmektedir.

Bu parfüm Douglas Parfümerilerle ortak çalışma sonucunda sadece Douglas müşterilerine özel ortaya çıkan ikinci parfümdür. Reiner Unkel, Douglas Parfümeri Parfüm Bölüm Direktörü “Tommy Hilfiger dünyadaki en ünlü ve en dikkat çekici markalardan biri. Douglas Parfümeri ve Tommy Hilfiger ortak çalışmaları ile çok özel bir perfume imza attılar. Biz bu ortak çalışmanın sonucunda ortaya çıkan bu çok özel ve eşsiz parfümü Douglas müşterilerimize özel olarak sunmaktan gurur duyuyoruz.” diyerek bu yepyeni parfüm ile ilgili düşüncelerini açıklamıştır.
PEACH BLOSSOM tıpkı onu kullanan kadınlar gibi büyüleyici ve ilgi çekici. Masumiyetinin ve tatlılığının yanında baştan çıkaran bir esintiyi de beraberinde taşıyor. Onu tam çözdüğünüzü düşündüğünüz anda içeriğindeki alt notaları size bir süpriz yapıyor ve koku sizi yeni baştan kendine aşık ediyor. Sizi baştan başa saran romantik kokusu ile ona karşı koymak imkansız….
PEACH BLOSSOM’da ilk olarak taze İtalya Bergamotları sizi sarar, ardından taptaze ve sulu Beyaz Şeftali’nin lezzeti Siyah Frenküzümleri ile buluşur. Çiçek kokuları orta notalarda Mor Zambak ve yeni açmış Mimozaların arasına serpiştirilmiş Vanilya Çubukları ile baskın bir hal alırken, Alt notalarda ise sıcaklığı ile bedeninizi saran ve ruhunuzu dinlendiren melodisi ile sizi rahatlatan Misk Otu, Hint Baklası ve egzotik Hindistancevizi yer alır.
PEACH BLOSSOM şişesi klasik Amerikan stilinin bir yansıması olarak dizayn edilmiştir. Tıpkı orjinal Hilfigier Kadınına uygun olarak, grogren kumaşı şeftali renklerinin yumuşak tonlarıyla birleştirilerek şişenin etrafına sarılmış. Bu şişe tasarımı ile TOMMY HILFIGER parfümünün içeriğinde şeftali notalarının yarattığı tatlı ve masumane duruş hindistancevizinin yarattığı flörtöz ve şehvetli yanla birleşiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI