Ana SayfaYaşamTommy Hilfiger'dan 15. Zürih Film Festivali Onuruna Yemek Daveti

Tommy Hilfiger’dan 15. Zürih Film Festivali Onuruna Yemek Daveti

Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger Global ve PVH Avrupa CEO’su Daniel Grieder ve Zürih Film Festivali eş kurucuları Nadja Schildknecht ile Karl Spoerri, 15. Zürih Film Festivali onuruna özel bir yemeğe ev sahipliği yaptı. İkonik restoran Razzia’da düzenlenen davete TOMMY HILFIGER küresel marka elçileri Zendaya ve Lewis Hamilton da katıldı. Gece, kokteylin ardından Zürih’in ilk sineması olarak 1920’li yıllarda inşa edilen neoklasik tarz mekanda samimi bir yemekle devam etti.

Tommy Hilfiger, uzun yıllardır sanat ve pop kültür kombinasyonlarını tasarımlarına entegre etmesiyle tanınıyor. Yemekten önce Tommy Hilfiger’ın Zürih Film Festivali ile sekiz yıldır süren resmi ortaklığından kesitler sunan kısa bir video gösterildi. Videoda ayrıca markanın 2019 yılındaki bazı kilometre taşlarından, 8 Eylül’de New York’taki ikonik Apollo Theater’da gerçekleşen “TOMMYNOW starring TommyXZendaya” deneyimsel defile etkinliğinden ve 16 Eylülde Milano’da düzenlenen TOMMYNOW TommyXLewis lansman etkinliğinden çeşitli görüntülere de yer verildi. Soul ve pop şarkıcısı Marc Sway ile besteci-şarkıcı Justin Jesso canlı performanslarıyla konuklara keyifli anlar yaşattı.

Son olarak popüler televizyon dizisi Euphoria’daki rolüyle dikkat çeken Amerikalı aktris Zendaya, şimdiye dek Tommy Hilfiger ile birlikte iki TommyXZendaya ortak koleksiyonu tasarladı. Beş kez FIA Formula OneTM Dünya Pilotlar Şampiyonu olan Lewis Hamilton ise üç TommyXLewis koleksiyonu için Tommy Hilfiger ile beraber çalıştı. İngiliz yarış pilotu ile Amerikalı tasarımcının işbirliğini kutlamak amacıyla Zürih Film Festivali sırasında kurulan “Hamilton’s World” adlı pop-up mağazada Sonbahar 2019 TommyXLewis koleksiyonundan çeşitli stiller sergilendi.
Tommy Hilfiger, arka arkaya sekiz yıldır resmi sponsor olarak Zürih Film Festivalini destekliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI