Ana SayfaModaTOMMY JEANS Looney Tunes Kapsül Koleksiyonu Pop Kültür ve Eğlenceyi Buluşturuyor

TOMMY JEANS Looney Tunes Kapsül Koleksiyonu Pop Kültür ve Eğlenceyi Buluşturuyor

Dünya çapında televizyon dizileri, filmler, çizgi romanlar, müzik albümleri, video oyunları ve hatta lunaparklar gibi çok geniş bir alanı kapsayan Looney Tunes® ile markanın yaratıcılığı çeşitli kanallarda kullanma tutkusu tam bir uyum sergiliyor. TOMMY JEANS Looney Tunes® kapsül koleksiyonu dünya genelinde seçili TOMMY JEANS mağazalarında tüketicilerin beğenisine sunuldu.
 
Tommy Hilfiger, koleksiyon hakkında şöyle konuştu: “TOMMY JEANS Looney Tunes® kapsül koleksiyonu, gençlik enerjisi ve kararlı iyimserlikle tanımlanan iki markayı heyecan verici bir şekilde buluşturuyor. Her iki marka olarak mirasımızı onurlandırmaya devam ederken bir yandan da bugün karşılık bulacak şekilde yeni yorumlarla tasarımlarımızı sürekli güncelliyoruz. Paylaştığımız bu ruh ve onun ifadesi olan bu koleksiyon, dünyanın her yanındaki gelecek nesil hayranlarımıza hitap ediyor.”

 
 
Sokak giyimi odaklı bir bakış açısıyla tasarlanan TOMMY JEANS Looney Tunes® kapsül koleksiyonu, klasik Warner Bros. karakterlerine bugünün nesilleri için hayat veriyor. Koleksiyonda TOMMY JEANS logosu ile Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety Bird, Sylvester the Cat, Tasmanian Devil, Road Runner ve Wile E. Coyote gibi sevilen çizgi karakterleri bir araya getiren özgün animasyonlar yer alıyor. Efsanevi karakterler, korkusuz, cesur, farklı ve özgün olmak gibi TOMMY JEANS değerlerini temsil ediyor. Tıpkı TOMMY JEANS hayranları gibi onları da birbirlerine bağlayan aynılıkları değil farklılıkları oluyor.
 
Kapsül koleksiyonda, önünde hibrit logo bulunan rahat kalıplı gri, lacivert ve açık pembe sweatshirt’ler yer alıyor. Tamamı Looney Tunes® desenli kapüşonlu kısa sweatshirt, havuz terlikleri, sırt çantası, balıkçı ve beysbol şapkaları kapsül koleksiyona enerji katıyor. Minik yaratık desenli sneaker’lar, bel çantası, eşofman altı ve denim ceket, temel sokak giyimi parçaları olarak dikkat çekiyor. Her parça, sosyal medyanın şık giyimli, özgüvenli, doğal dijital yaratıcılarının gardıroplarına ideal ekler oluyor.
 
İşbirliği kapsamında kapsül koleksiyonun parçası olarak özel bir Looney Tunes® Çocuk serisi de sunuluyor. Kız çocuklar için açık mavi yıkama denim bahçıvan pantolon ve ceket, TOMMY JEANS imzasını taşıyor. Erkek çocuklar, Looney Tunes® eşofman altı, sıfır yaka süveter ve minik çizgi film karakteri desenli kapüşonlu sweatshirt gibi rahat giyim parçalarının keyfini çıkarabiliyor. Neşeli tişörtlerle bel çantası, sırt çantası ve balıkçı şapkası gibi aksesuarla diğer stillerle kombine edilebiliyor.
 
Kapsül koleksiyon için fotoğrafçı Jack Henry Bridgland tarafından çekilen kampanyada İngiltere doğumlu genç müzisyenler Jesse James Solomon ve Joy Crookes rol alıyor. Multimedya sanatçısı Francois Dourlen’in iPhone ile yarattığı ve ‘smARTphone’ imzasını taşıyan kampanya görsellerinde çizgi karakterler gerçek yaşam durumlarına eğlenceli şekillerde yansıtılıyor.
 
#TommyJeans ve #TommyJeansXLooneyTunes etiketlerini kullanarak sosyal medya paylaşımlarına katılmak mümkün.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI