Ana SayfaModaToppuk ile Kendi Ayakkabını Tasarla

Toppuk ile Kendi Ayakkabını Tasarla

Ezgi Kocabaş ve Payende Çizmeci tarafından bir senelik bir çalışma sonucunda 2011 Haziran`da kurulan www.toppuk.com`da kendi ayakkabınızı tasarlamak mümkün.

Tam istedikleri ayakkabıyı bulamayanlara veya aramaya vakti olmayanlara sunulan bu hizmet ile kendi tasarımını giymek isteyen kadınlar şimdi de bu imkanı Toppuk.com ile buluyor.

Ayakkabılar artık eskisinden çok daha önemli. Başlı başına bir aksesuar haline gelen ayakkabılar bir de kendi tasarımınız olup yalnızca sizde olunca çok daha özel oluyor. Eğer siz de sadece size özel bir ayakkabınız olsun istiyorsanız bunu Toppuk.com`a girip hazırlıyabilirsiniz.

8 model, 85 renk ve 30 aksesuar seçeneği ile kendi zevkinize ve tarzınıza göre bir tasarım oluştururken hazırladığınız tasarımı 3 boyutlu çizimler üzerinden görebilirsiniz. En önemlisi de tüm çizimlerin, üretimde kullanılan kalıpların birebir ölçülerine göre yapılıyor, bu sayede de kullanıcının web sitesinde gördüğünden farklı bir modelle karşılaşma ihtimalini imkansız hale geliyor.

Kişiselleştirilmiş ayakkabının modelinden topuk uzunluğuna kadar her detayı kullanıcı tarafından seçiliyor. Kısa topuklu ayakkabıları tercih edenler için babet ve 9 cm ökçeli ayakkabı modelleri, yüksek topuktan vazgeçemeyenler için ise 12 cm ve 14 cm ökçe seçeneği sunan Toppuk.com, kullanıcılarını uzun süre bekletmemek amacıyla 40 kişilik bir üretim ekibi ile çalışıyor. Diğer bir ihtimal ise ayakkabınızın ayağınıza küçük veya büyük gelmesi. Bu durumda ise Toppuk ayakkabınızı ücretsiz olarak büyütüyor ve küçültüyor.

İngilizce opsiyonu da olan web sayfasında sadece Türkiye`den değil yurtdışından sipariş verebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI