Ana SayfaModaTopshop 2009 yılbaşı koleksiyonu

Topshop 2009 yılbaşı koleksiyonu

Luxe Groupie adı verilen eklektik koleksiyonda, vintage ihtişamı ile 70’lerin “groupie”lerinden ilham alan “grunge” kaynaşıyor. Lüks kumaşlara verilen eskitilmiş görünümler; kararmış görünümlü pul ve payetler; keçeleşmiş gibi duran kürkler ve salaş trikolar trendin ana unsurlarını oluşturuyor.

Pullarla donatılmış elbiseler, şalvar pantolonlar ve yüksek belli kısa şortlar uzun ve bol hırkalar ile birlikte; koyu mor vücuda oturan bir maxi elbise ise keçeleşmiş görünümlü bir Moğol yeleği ile giyilerek günlük giyime uyarlanıyor. Zengin vizon görünümlü ceketler ve bolerolar ile yüksek belli denimler ve deri kısa şortlar ile tamamlanıyor. Süet atkılar, kadife bereler ve platform ayakkabılarda parlak paneller göze çarparken; yılan derisi görünümlü dokular trendin anahtar desenlerinden birini oluşturuyor. Trendin renk paletini ise koyu metalik tonların arasına serpiştirilmiş parlak turkuaz, mürdüm ve sarı oluşturuyor. Manhattan Dolls adı verilen koleksiyonun özellikleri ise bambaşka…

1980’lerin iddialı giyiminden ve kokteyl partilerinin ihtişamından yola çıkan bu tema abartılı kesimler ve göz alıcı renkler, dokular ve kumaşlar üzerine kurulmuş. Silüeti belirginleştirmenin esas olduğu bu koleksiyonda; kalıplı ceketler, basit penye kumaştan omuzları yükseltilerek şıklaştırılmış dar elbiseler, straples üstler, korseli ve kabarık etekli deri elbiseler öne çıkan parçalardan. Fuşya, turkuaz, lame ve dore gibi parlak renkler parti elbiselerini ve mini etekleri süslerken; file dekolteli siyah boncuklu mini elbiseler koleksiyona bir seksapel kazandırıyor. Leopar baskılı bir t-shirt, dore zımbaları ve mücevher işlemeleri ile gecenin ihtişamını günlük giyime yansıtıyor. Vatkalı siyah kapişonlu bir bluz ile giyilen işlemeli bir şalvar ise şıklık ve spor giyimi birleştiriyor. Leopar desen birçok parçada karşımıza çıkıyor; etekler, penyeler ve krokodil derisi efektli kısa botlar koleksiyona elegan bir çarpıcılık getiriyor. Ayakkabılardaki büyük tokalar, deri el çantaları ve geniş kemerlerde karşımıza çıkan altın rengi, aksesuarları canlandırıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI