Ana SayfaGüzellikTrend Alarmı: Kelebek Saç Kesimi

Trend Alarmı: Kelebek Saç Kesimi

Popüler saç modeli, aslında uzunluktan ödün vermeden daha kısa bir saç yanılsaması verilmesini sağlıyor. Jennifer Lopez, Kelly Rowland, Hailee Steinfeld ve Sydney Sweeney gibi ünlülerde görülen saç kesimi, her zaman gün ışığına çıkmaya hazır olan 70’lerin havalı stilini yansıtıyor.

 
@haileesteinfeld

 Kelebek saç kesimi, iki farklı saç kesimi görünümünün birbirine karıştırılması olarak tanımlanabilir. Stil, yanlardan daha kısa katlar halinde arkaya doğru kesilebilecek kadar uzun saçlar gerektiriyor. Böylece saç kesimi tamamlandığında temelde kısa yan katlar mükemmel bir uyum içinde daha uzun katlarla karışıyor gibi görünüyor.


@hairdotcom

Görünüm, kabarık ve kalın telli saçlarda en iyi sonucu verse de kıvırcık ve dalgalı saçlarda da ideal bir seçim. Uzun arka katı bağlayıp kısa yan katları salık bırakarak kelebek kesim saç stili toplu şekilde de rahatlıkla kullanılabilir. 70’lerde çok yaygın olan serbest ve çılgın görünümü size veren kelebek saç kesimi çok minik bir bakımla nostaljik ve eforsuz bir stil yaratmak konusunda çok başarılı.
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI