Ana SayfaModaTrend: Büyük Portföyler

Trend: Büyük Portföyler

Son iki sezondur portföy çantalar moda dünyasını istila etmiş durumda. 2012 sezonunda ise slogan: Ne kadar büyük o kadar moda!

Bu sezon başımızı nereye çevirsek portföy çantalar gözümüze çarpıyor. Geçtiğimiz sezonlarda önce bavul kıvamındaki çantaları hayatımıza sokan Louis Vuitton, Hermes ve Philipp Lim gibi markalar şimdi de moda oklarını büyük portföylere döndürdüler.

Gittikçe hızlı dönmeye başlayan dünyada moda severler için fonksiyonellik en az görüntü kadar önem kazandı. İşkolik insanların demode olduğu bugünlerde başı hem iş hem de sosyal hayata önem veren insanlar çekiyor. Hepimiz  bir iki değişiklikle evlerimize uğramadan geceye hazır olmak istiyoruz. Yardım çığlıklarımızı duyan tasarımcılar da büyük portföyleri hizmetimize sundu. Bu portföyler sayesinde sadece ufak bir değişiklikle hepimiz anında birer Sex and The City kadınına dönüşebiliyoruz.

Skinny pantolon ve boyfriend ceketle kombinleyeceğiniz bir clutchla kendinizi Devils Wear Prada`da hissederken mini elbiseyle kombinleyeceğiniz büyük boy clutchınızla Carrie Bradshaw`ın ayakkabıları içinde dans edebilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI