Ana SayfaYaşamTrendus Blog Ödülleri sonuçları belli oldu

Trendus Blog Ödülleri sonuçları belli oldu

Kadını ilgilendiren tüm blogların yarıştığı Trendus Blog Ödülleri nihayet sonuçlandı.

Üç tur boyunca alınan tüm oyların toplamı sonuca yüzde 70 ve jürinin verdiği puanlamanın da yüzde 30 etki etmesiyle kazananlar ortaya çıktı.

Buna göre birinci Hippi Kız, ikinci Buse`s Fashion Blog, üçüncü ise Moda Haftası oldu. Jüriden en çok oyu alan Style Boom Jüri Özel Ödülü`nü kazandı.

Kazanan blogları daha yakından tanıyalım

1`incilik Ödülü: HİPPİ KIZ

Her gün güncellenen, kültür sanattan, magazine, modaya birçok konu işleyen Hippi Kız gerçekten çok takip edilesi. Ve an itibariyle Trendus Blog Ödülleri`nin birincisi.

Ödülü: iPad

2`ncilik Ödülü:BUSE`S FASHION BLOG

Buse Terim`in sık sık güncellediği pembe blogu, moda ve güzellik konularına yoğunlaşıyor. Bloguna çok emek verdiğini söyleyen Buse bu işi çok kısa süreden beri yapıyor olsa da başarısını Trendus Blog Ödülleri`nde aldığı ikincilik ödülü ile kanıtlamış oldu.

Ödülü: 750 TL değerinde Sephora ürün sepeti

3`üncülük Ödülü: MODA HAFTASI

Yeni anne olmuş bir blogger`ın hazırladığı Moda Haftası üçüncülük ödülünü kazandı. Blogunu ciddiye alan ve logosu ve şablonuyla sürekli oynayan bir sahibi olması her girdiğinizde yeni bir yere gelmiş hissi uyandırıyor.

Ödülü: 500 TL değerinde Sephora ürün sepeti

Jüri Özel Ödülü: STYLE BOOM

Bir moda blogundan beklenen her şeyi bulabileceğiniz Style Boom gerçekten çok güzel bir blog. Jüriden aldığı yüksek puanlar onu Jüri Özel Ödülü`nün sahibi yaptı.

Ödülü: Sephora 5`li Look to Go makyaj paleti

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI