Ana SayfaModaTrendus editörlerinin Lidyana.com seçimleri

Trendus editörlerinin Lidyana.com seçimleri

Son günlerde Trendus ekibi olarak kendimizi neredeyse her gün Lidyana`da buluyoruz. Her hafta mutlaka biri yeni bir aksesuar sipariş veriyor, ve biz de haftayı Lidyana`nın o kırmızı kutularını görmeden geçirmiyoruz. Her bütçeye göre birbirinden güzel tasarımları bir arada bulabildiğimiz bu takı ve aksesuar sitesi adeta başımızı dönüyor. Aksesuar adına her şey var: kolye, küpe, yüzük, gözlük, saat, broş… Stilimizi tamamlayacak tüm aksesuarları Lidyana.com`da kolaylıkla bulabiliyoruz. Ayrıca ürünlerin satın alımı da bir o kadar kolay. Kargo ücreti almayan Lidyana, iade ve değişim imkanlarını da müşterilerine sunuyor. Özellikle de müşteri hizmetleriyle bizden tam puan alıyor.

Malum internetten alışveriş denince en önemli konu `güvenilirlik` oluyor. Bu konuda bizim Lidyana`ya güvenimiz tam. Daha önce de belirttiğimiz gibi Lidyana`yı defalarca denedik ve sonuçtan her zaman memnun kaldık. Bu sebeple de Trendus ekibi olarak sizin için favorilerimizi seçmeye karar verdik.

Ekip olarak hepimizin tarzı bir diğerinden farklı. Bu sebeple de seçimlerimizdeki yelpaze oldukça geniş. Neon renklere aşık olanımız da var, klasik aksesuarlardan vazgeçemeyenimiz de. İşte Trendus ekibinden 5 farklı tarz ve onlarca seçenek. Hemen fotogaleriye tıklayarak Trendus`un seçtiklerini görebilir, beğendiklerinizi tek bir tıkla kolaylıkla satın alabilirsiniz. 

Şimdiden keyifli alışverişler… 
www.lidyana.com

*Bonus`a özel 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde 25 TL indirim ve peşin fiyatına 3 taksit avantajını da kaçırmayın! İndirim Kodu: BNS25

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI