Ana SayfaModaTrendus Fashion Shoot 8 Mart 8 Kadın

Trendus Fashion Shoot 8 Mart 8 Kadın

En son ne zaman saçınızı makyajınızı yaptırıp özenle giyinip bir stüdyoya girip fotoğraflarınızı çektirdiniz? Çoğunuzun ‘hatırlamıyorum bile’ dediğini duyar gibiyiz. Son yıllarda geçmişimizden gelen stüdyoda fotoğraf çektirme alışkanlığımızı kaybederek, sadece akıllı telefonlarımızdan ‘selfie’ çeker hale geldik. İşte bu eksiklik bizi bu projeyi yaratmaya itti. Her kadının hayatında en azından bir kere bir fotoğraf stüdyosuna girerek modellik yapmanın keyfine varması gerektiğini düşündük ve Trendus Fashion Shoot by Özlem Dinç ile bunu hayata geçirmeye başladık. Fotoğrafçı olarak doğal ışık stüdyosunda çektiği portre fotoğraflarıyla harika karelere imza atan Özlem Dinç ile çalışmamız da kaçınılmazdı. 

Sadece modellerin değil her kadının kendini özel hissedeceği ve hayatı boyunca onunla kalacak bir hatıra olacak Trendus Fashion Shoot by Özlem Dinç’in ilk çekimini de bu sebeple 8 Mart’a denk getirdik. Her sene görmeye alıştığımız ünlülerle 8 Mart çekimlerinin yanı sıra gerçek hayattan isimlerle bir diğer değişle ‘ordinary people’ ile Kadınlar Günü için ‘8 Mart 8 Kadın’ konseptli çekimimizi hayata geçirdik. 
Fotoğrafçıdan eğitim ve işe alım uzmanına, ressamdan pazarlama müdürüne birçok farklı alandan kadınları kamera karşısına geçirdiğimiz karelerde onları Özlem Süer’in masalsı elbiseleriyle adeta zamanda geri götürdük. Saçlarının yapımından sonra M.A.C’ten Haluk Değnekçi’nin kusursuz makyajlarıyla da gerçek hayattan modellerimizi biraz daha şımarttık. Özlem Dinç’in stüdyosu ODA Portre’de tüm gün süren bu çekimde bir yandan da çok keyifli vakit geçirdik. (Çekimin eğlenceli kamera arkası videosuna göz atmayı unutmayın)
Her kadının şımartılmaya değer olduğunu düşündüğümüz Trendus Fashion Shoot by Özlem Dinç çekimlerimiz bundan böyle her ay farklı bir konsept ile devam edecek. Hayatın her alanından farklı kadınların yer alacağı bu çekimlerde bundan sonra siz şanslı Trendus okurları da olabileceksiniz. Trendus Fashion Shoot çekimlerine katılan şanslı okurlardan olabilmeniz için gerçekleştireceğimiz yarışmanın detayları çok yakında bu sayfada olacak. O zamana kadar Trendus Fashion Shoot by Özlem Dinç’in Kadınlar Günü’ne özel çekimi ‘8 Mart 8 Kadın’a göz atın, masalsı portre çekimlerinin arasında kaybolduktan sonra kamera arkası videosundan bir çekim gününün nasıl geçtiğini izleyin!
8 Mart 8 Kadın çekiminin tüm fotoğraflarını yakından görmek ve modellerimizin çekim hakkındaki düşüncelerini okumak için hemen burayı tıklayın!
Fotoğraflar: Özlem Dinç – ODA Portre
Kıyafetler: Özlem Süer
Makyaj: M.A.C / Haluk Değnekçi

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI