Ana SayfaGüzellikTrendus Mac Beth Ditto Partisi

Trendus Mac Beth Ditto Partisi

Bugün satışa çıkacak olan MAC Beth Ditto koleksiyonu ile şanslı okurlarımızla birlikte dün gece herkesten önce tanıştık. MAC Nişantaşı mağazasında gerçekleşen `Trendus MAC Beth Ditto Preview` partisinde okuyucularımızla bir araya gelerek keyifli saatler geçirdik. Önce koleksiyonu yakından inceleyen davetliler daha sonra kendilerini profesyonel ellere bırakarak Beth Ditto`ya özel makyajları yaptırdılar.

Beth Ditto koleksiyonu için özel olarak hazırlanan 4 face-chart arasından dilediğini seçen okuyucularımız sonuçtan çok memnun kaldı. Sosyal medya üzerinden de düşüncelerini paylaşan davetlilerimizle de birebir tanışma imkanı bulduğumuz bu özel daveti çok keyifli bir şekilde de sonlandırdık. Beth Ditto koleksiyonundan ürünlerin bulunduğu hediye paketinin kime gideceğini de kura yoluyla belirledik. MAC`in makyaj ekibinden bir makyaj sanatçısı arkadaşımızın çektiği kurada hediye paketi 25 numarayla `Nilüfer Ekşioğlu`nun oldu. Hediyesini Trendus`tan Melis Topaloğlu ve MAC`den Çağla Bingöl`ün elinden alan şanslı talihlimiz Nilüfer Ekşioğlu `hediyeler için çok teşekkür ederken, makyajından da çok memnun kaldığını tekrar tekrar dile getirdi.

Davetimize katılan tüm okuyucularımızla geçirdiğimiz bu keyifli partide MAC`in Beth Ditto koleksiyonuyla da yakından tanıştık. Özellikle renkli maskaraları ve hem allık hem de far olarak kullanılabilen pudrasına bayıldık. Bugünden itibaren MAC mağazalarında bulabileceğiniz bu ürünleri mutlaka deneyin.

Twitter yarışmamızı kazanan okuyucularımızla gerçekleştirdiğimiz Trendus MAC Beth Ditto Preview Partisi`nden kareler için lütfen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI