Ana SayfaModaTriumph Shape Sensation

Triumph Shape Sensation

Triumph Shape Sensation serisi ile kıvrımlar adeta yeniden hayat buluyor. Gözkamaştırıcı dekolte, ince bel, daha düz bir karın ve büyüleyici kalçalar vaat ediliyor. Üstelik incecik kumaşlarla…

Triumph’un 125 yıllık tecrübesiyle ürettiği Shape Sensation Serisi, modanın ve inovasyonun tam bir kombinasyonu. Son teknoloji ve kesimler sayesinde korse etkisi yaratılıyor. Özel olarak üretilen tül ve dantel gibi ince metaryeller hem vücudu şekle sokuyor hem de inanılmaz bir konfor sunuyor.  
Esnek tülün, opak ve transparan kumaşlarla kombinlendiği Triumph Shape Sensation Serisi, hem incelikleri hem de hatları ortaya çıkaran özel detayları ile baştan çıkarıcı. Zarif tasarımlar, kadının kendi stilini yaratmasına imkan sunarken, vücut hatlarını daha güzel ve daha dikkat çekici kılıyor. Büyüleyici bir dekolte, ince bir bel, düz bir karın, yuvarlak kalçalar bir “Shape Sensation” ürünü giydiğiniz zaman, saniyeler içinde sizin olabilir.
Farklı vücut şekillerine uyum sağlayabilen yumuşak ve zarif sütyen gögüs dekoltenizi en iyi şekilde ortaya çıkarırken aynı zamanda giysinin altında adeta görünmez hale geliyor. 
Shape Sensation Serisi, dört farklı konseptte hayat buluyor. Kadınların duyularına yönelik öğelerden yolan çıkan “Lace Sensation”, “Retro Sensation” , “Smooth Sensation” ve “Modern Shape” farklı zevklere ve ihtiyaçlara hitap ediyor.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI