Ana SayfaMagazinTrump Towers AVM Açılış Öncesi Barbekü

Trump Towers AVM Açılış Öncesi Barbekü

Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde Aydın Doğan ev sahipliğinde gerçekleşen barbekü partisi, perakende sektörünün önde gelen temsilcileri ve üst düzey yöneticilerin katılımıyla renkli bir geceye dönüştü. Düzenlenen gecede 2012 baharında kapılarını açmaya hazırlanan Trump Towers Alışveriş Merkezi, markalarını ağırlarken, sektöründe farklılaşan konsepti ve mimarisi ile dikkatleri üzerine çekti.

Geceye perakende sektörünün önemli temsilcilerinden; Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, ORKA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, LCW Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Hotiç yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hotiç, Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim, Derimod Yönetim Kurulu Üyesi Sedef Orman, Unitim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burç Cemiloğlu ve daha birçok önemli isim katıldı. Marka işbirliklerinin kutlandığı bu samimi platformda 2012 İlkbaharında açılacak olan Trump Towers Alışveriş Merkezi’nin heyecanı yaşandı. 

Dünyanın bilinen adresi Trump Towers, Alışveriş Merkezi ile 2012 İlkbaharında kapılarını açıyor…

260.000 metrekarelik 39 katlı rezidans kulesi, 37 katlı A+ ofis kulesi ve 43.000 metrekarelik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezinden oluşan Trump Towers İstanbul, uluslararası projelerle dünyaca üne sahip olan Trump International ve Doğan Grubu iş birliği ile İstanbul’un yeni sembolü olarak 2012 ilkbaharında kapılarını açıyor. İstanbul’un siluetine bir süredir çarpıcı formu ile eklenmiş olan Trump Towers İstanbul, yakında açılacak olan alışveriş merkeziyle İstanbulluları yine bir ilk ile tanıştırıyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi, 43.000 m2 kiralanabilir alanda 175 mağaza ile moda, eğlence ve yeme-içmenin yeni adresi olacak.

Yerli ve yabancı moda markaları ve Türk modasına yön veren isimler ile modanın kalbi Trump Towers Alışveriş merkezi’nde atacak…

Türkiye’nin önde gelen 15 lider tasarımcısı ve genç tasarımcılar tek bir çatı altında Trump Tower`da toplanıyor. 15 lider tasarımcı ve genç tasarımcılar, Türkiye’de bir ilke imza atarak Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde 1000 m2 alanda tasarımlarını sergiliyor.

Lezzet ve eğlencenin yeni adresi olmaya hazırlanıyor

Alışveriş merkezi önündeki yeşil park alanı, ziyaretçileri rahatlatıp alışveriş öncesi keyif yapmalarına imkan tanırken, her kata dışarıdan dokunuş alışveriş merkezinin içindeki canlılığı adeta dışa vuruyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi yükselen müzik sesi ve coşku ile sıra dışı mimarisine dikkat çekiyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi, 1500 m2 özel peyzajlı açık platformunda dünya mutfaklarını müzik ve eğlence ile bir arada sunuyor.

Çocuklara özel alışveriş merkezi konsepti & ilk ve tek Disneyland Tiyatro

Dünya markaları ile donanmış Trump Towers Alışveriş Merkezi, çocukların eğitilerek eğlendiği ve çeşitli aktivitelerle zenginleştirilmiş 9000 metrekarelik eğlence merkezi ile bir ilke imza atıyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde sadece çocuklara özel olarak tasarlanan “Çocuk Katı” çocukların kendilerini özel ve çocuk gibi hissetmesi için tasarlandı. Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde anne ve babalar huzurlu alışverişin tadını çıkarırken çocuklar ise özgür eğlencenin tadına varacak.

Dünyanın en büyük fitness markası, yeni adımı Pure Fitness Center ile Trump Towers Alışveriş Merkezi’nde…

Türkiye’ye yeni giriş yapan dünyanın en önemli fitness markası Pure Fitness, 3300 m2’de hizmet sunuyor.

Barbekü partisinden çok özel kareler için lütfen fotogaleriye tıklayınız.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI