Ana SayfaDekorasyonTrump Towers İstanbul`da `Burgbad` imzası

Trump Towers İstanbul`da `Burgbad` imzası

New York, Chicago ve Las Vegas’tan sonra şimdi de İstanbul’un kalbi Şişli’de yer alan Trump Towers İstanbul, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nun markaları arasında yer alan ve lüks banyo mobilyaları pazarında Avrupa lideri olan Burgbad’ı tercih etti. Avrupa’nın ilk Trump Projesi olma özelliğini taşıyan Trump Towers İstanbul’un rezidans dairelerinin banyolarında, Burgbad’ın Crono serisinden 600’e yakın ürün kullanılacak. 

Ağustos ayında tamamlanması hedeflenen ve lüks konut konseptine yeni bir soluk getiren Trump Towers İstanbul’un 201 konutunda, Crono serisinin banyo mobilyaları yer alacak. Burgbad’ın korozyona ve suya dayanıklı özel bir malzemeden geliştirdiği lavabo ve küvetler ise farklı formlara girebilen esnek yapısı, sararma yapmaması, kırık ve çatlakların kolay tamir edilmesini sağlayan mineral döküm malzemesiyle projeye değer katacak.  

Burgbad’ın kalitesi ve lüks malzemesiyle kendine has bir dünya oluşturan Crono serisinde, iki ürün grubu bulunuyor. Çekiciliği vurgulayan tasarım çizgisiyle dikkat çeken Crono 1.0 serisi, banyoda aranan huzur ve rahatlama duygularını ortaya çıkaran, birbirine uyumlu lavabo ve küvetlere sahip bulunuyor. Crono 2.0 serisi ise bir heykel gibi dolabın üzerine oturtulmuş tezgah üstü lavabosuyla dikkat çekiyor. Doğal tasarımı ve malzemesi, ince hatları ve oval tezgahla bütünleşen şekli, Crono 2.0’ı tüm duyuların deneyimini yaşatan uyumlu ve huzurlu bir tasarıma dönüştürüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI