Ana SayfaModaTUBA ERGIN’den Sonbahar / Kış 2022-23 Koleksiyonu ‘’Chained Up’’

TUBA ERGIN’den Sonbahar / Kış 2022-23 Koleksiyonu ‘’Chained Up’’

Bu sezon Tuba Ergin koleksiyonu 80’lerin abartılı, güçlü, feminen ve ihtişamlı siluetlerini, maskülen bir yorumla harmanlayarak yeni bir kadın imajı ortaya koyuyor. Drapeli ve vücudu saran siluetler, metal zincirlerle buluşarak kontrast bir görüntü yaratıken akışkan renkli metalik kumaşlarla iddialı parti kostümleri, 3 boyutlu pilise katlama sanatıyla hazırlanmış tuvaletler, proporsiyon dışı heykelimsi kalıplar, sıradışı kesikler ve üstüste giydirmelerden oluşan iddialı bir kadını betimliyor.

Koleksiyonda mor, safran, tarçın kan kırmızısı, yağ yeşili, bordo, lavanta, fusya ve zümrüt yeşili gibi canlı renkler kışa meydan okurken klasik kış renkleri ekru ve tonları, gri bej, lacivert ve siyah da yerini koruyor.

Tencel, cupro ve ipek tuşeli eco kumaslar, deri, kadife, dönüştürülmüş polyester ve polyamidden saten ve krepler, metalik şifon ve tül gibi transparanlar ve işlemeli ışıltılı kumaşlar koleksiyonun ana detayları olurken koleksiyonu zenginleştiren aksesuarlar arasında metalik pleskiler ve farklı zincir detaylarda gümüş ve altın alaşımları görülüyor.
Leopar, zebra gibi hayvan baskılarının deforme ve proporsiyon dışı yeni yorumları, şal desenler ve içiçe geçmiş yeni sentezleri ağırlıklı olarak görülerek koleksiyonun farkını ortaya koyuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI