Ana SayfaModaTulum ve salopetin altın çağı

Tulum ve salopetin altın çağı

Şirin bahçıvan tulumları geri dönüyorlar! İlk olarak hamilelerin rahat etmesi için tasarlanan ancak rahatlıklarıyla moda dünyasının dikkatini çeken ve 90`lı yıllarda herkesin dolabında mutlaka kendine ufak bir yer edinen salopetlerle tulumlar 2013-14 yazında fazlasıyla karşımıza çıkacaklar. Daha şimdiden Alexa Chung, Alessandra Ambrosio, Kylie Minogue ve tabii ki her trendi anında deneyen Rihanna başta olmak üzere pek çok ismin üzerinde görülmeye başlanan kot tulumlar, ister uzun ister kısa modelleriyle markaların raflarında da yerlerini almaya başladılar.

Tulumlardan biraz daha fazla vücuda oturan salopetler, fazlalıkları da saklamak konusunda uzmanlar! Tek parça oldukları için kişiyi olduğundan ince ve uzun gösteren bu tasarımlar, doğru kombinlendiklerinde deniz kenarında da şık bir akşam yemeğinde de size eşlik edebiliyorlar. Spor couture akımının dünyaya yayılmaya başlamasıyla özellikle Balmain Resort 2014 koleksiyonunda karşımıza çıkan ve Zoe Saldana`yla vücutta hayat bulan couture salopetler davetlere çok farklı bir tarzda gitmenize de yardımcı oluyorlar.

Daha spor giyinmeyi seviyorsanız kısa salopetinizi spor ayakkabıyla kombinleyerek kendinizi sokağa atabilir ya da deniz kenarında bikininizin üzerine giyerek farkınızı ortaya koyabilirsiniz Özellikle dolgu topuklularla çok şık görüntüler ortaya çıkartan salopetlerin ve tulumların moda dünyasını istilasını fotogaleriye tıklayarak yakından inceleyebilirsiniz.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI