Ana SayfaModaTUMI'den Yeni Nesil "Alpha 3"

TUMI’den Yeni Nesil “Alpha 3”

Yeni nesil Alpha 3, TUMI’nin dünyasını oluşturan, özgün tasarım anlayışını, inovasyondaki öncülüğü, mühendislikteki uzmanlığı, fonksiyonelliğe verilen değeri ve performans gücünü ortaya koyuyor. Yeni sezon koleksiyonunun ve Alpha 3 ile yeni nesil Alpha’nın müjdesini veren TUMI, dünya çapında ses getiren ünlü iş birliklerine de bir yenisini ekliyor; Lenny Kravitz ve Zoe Kravitz, Alpha 3 için TUMI ile bir araya geliyor!

Her sezon oluşturduğu yeni koleksiyonları ile tasarım dünyasındaki farkını ortaya koyan dünyaca ünlü TUMI, 2019 Spring – Summer koleksiyonunda kalp noktasını oluşturan tasarım anlayışını ve ilham veren felsefesini daha da üst seviyeye taşıyor. Yeni koleksiyonundaki her tasarımı ile sezona yepyeni bakış açıları kazandıran TUMI, yeni koleksiyonu kadar, ikonik modeli Alpha’nın, değişen ve gelişen dünyaya, son 10 yılı kapsayan tecrübelere paralel tasarlanan, yeni nesil yorumu Alpha 3 serisi ile de büyük ses getiriyor.  
 
Rafine ve minimal estetik anlayışı ile geliştirilen yeni jenerasyon Alpha 3, günümüze hatta geleceğe ayna tutan bir anlayış sergiliyor. Seride yer alan tüm kabin boy valizlere entegre edilen, çift erişimli girişe sahip USB Power donanım, gelişen dünyanın en önemli ihtiyaçlarından biri olarak hayatları kolaylaştıran çarpıcı bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Modellerdeki koruyucu raylarla modernize edilmiş ön yüzler, arttırılmış işlevsellik odaklı özel olarak tasarlanan, çanta içine kolaylıkla, tam erişim sağlayan ön cepler, özel parçalarla yağmurdan ve darbelerden korunan, çift bobinli,  güvenlik fermuarları, Alpha 3’ü daha da devleştiren özellikler arasında yer alıyor.
 
Valizlerden duffel çantalara, en konforlu ve fonksiyonel sırt çantalarından laptop ve evrak çantalarına, birçok modelle kendini gösteren, TUMI ve ikonik model Alpha severlerin büyük bir ilgiyle karşıladığı yeni jenerasyon Alpha 3, bu yeni neslin tanıtımı için yapılan ünlü iş birliği ile de tüm dünyada yankı uyandırıyor.  Müzik dünyasının ikonik sanatçısı, her şarkısı, her albümü ve konseri büyük ses getiren, dünyaca ünlü Lenny Kravitz ve yine onun kadar ünlü kızı Zoe Kravitz yeni nesil Alpha 3 için TUMI ile bir araya geliyor.
 
Birbirinden çarpıcı pozlarla, oldukça etkili karelerin hayat bulduğu TUMI Alpha 3 x Lenny & Zoe Kravitz kampanyası, serinin ruhunu ve dinamizmini tam anlamıyla ortaya koyuyor!
 
Müzik dünyasının ikonik sanatçılarından, birbirinden önemli ödüllere layık görülen, şarkıları nesilden nesile dillere pelesenk olan Lenny Kravitz, yeni albümü ve dünya çapında gerçekleştireceği konser turnesiyle son dönemde yine adından çokça bahsettirirken, seyahatleri sırasında yanından ayırmadığı TUMI Alpha modelleri ve imza attığı bu çarpıcı kampanyayla da konuşuluyor. Lenny Kravitz’in güzeller güzeli kızı, ünlü model Zoe Kravitz ise dünyaca ünlü bir sinema projesinde yer alacağının müjdesini vererek hayranlarını sevindirirken, koşuşturmalı temposunda yanından ayırmadığı TUMI modellerinin hayatına kattığı fonksiyonel konfordan övgüyle bahsediyor ve kampanya için verdiği pozlarla nefesleri kesiyor.
 
Ayrıcalıklı, özgün ve özgür, konforlu olduğu kadar stil sahibi duruşuyla, moda dünyasının en karakteristik yaklaşımını sergileyen TUMI, günümüze ve geleceğe ayna tutan 2019 Spring – Summer koleksiyonunu, yeni nesil yorumuyla alanında ilham olan Alpha 3’ü ve birbirinden çarpıcı karelere imza atılan Lenny & Zoe Kravitz kampanyasını keşfe davet ediyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI