Ana SayfaYemekTürkiye’de Büyümesini Sürdüren Köşebaşı, Yeni Şubesini Kapadokya’da Açtı!

Türkiye’de Büyümesini Sürdüren Köşebaşı, Yeni Şubesini Kapadokya’da Açtı!

Adana ve Tarsus mutfak kültürünü özüne bağlı kalarak menüsüne yansıtan Köşebaşı, alanında öncü olmanın getirdiği vizyon ile şehir hayatını ve kebap gastronomisini bir araya getiriyor. İstanbulda başladığı hikayesine, Türkiyenin farklı lokasyonlarında açtığı şubeleriyle devam eden Köşebaşı, tüm yıl dünyanın birçok farklı ülkesinden turist ağırlayan ve Unesco Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan Kapadokya’ya yaptığı yatırım ile yeni şubesinin kapılarını açtı.
 
Köşebaşı Kapadokya, haftanın her günü 12:00-23:00 saatleri arasında Kapadokya’nın en çok ziyaret edilen Açıkhava Müzesi’nin de yer aldığı Göreme bölgesinde 250 kişilik bahçesi ve 70 kişilik kapalı alanı ile öğle ve akşam yemeklerinde hizmet veriyor.
 
Menüsünde mezeler, taş fırından lahmacun ve pide alternatifleri ile Köşebaşı Kebap, Çöp Şiş, Tarsusi Kebap gibi Köşebaşı klasiklerinin yanı sıra Gevrek Kebap, Çukurova, Kallavi gibi spesiyal lezzetleri de sunan Köşebaşı, vegan kebap menüsü ile de Kapadokya’ya yenilik getiriyor.
 
Lezzet ve hizmet kalitesini tüm şubelerinde sürdürülebilir olarak sağlayan Köşebaşı; Cadde, Levent, Galleria, Türkbükü, Ataşehir, Basın Ekspres, Beylikdüzü, Bursa ve Bitezden sonra Kapadokya ile şube sayısını yurt içinde ona çıkardı. Yurt içi ve yurt dışı büyümesini eş zamanlı sürdüren markanın, Azerbaycan, Nahçıvan, Umman ve Özbekistan’da da birer şubesi bulunuyor. Marka yakın zamanda Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te şube sayısını üçe çıkarıyor olacak.
 
Köşebaşı ile ilgili en güncel gelişmelerden haberdar olmak için www.kosebasi.com web sitesini ve Instagramda @kosebasi_tr hesabını takip etmeyi unutmayın. Rezervasyon yaptırmak için 0549 132 50 00 telefon numarasından Köşebaşı Kapadokya’ya ulaşabilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI