Ana SayfaYaşamTürkiye’de Online Alışverişe Yepyeni Bir Soluk: Lebedesten.com

Türkiye’de Online Alışverişe Yepyeni Bir Soluk: Lebedesten.com

Lüks segmentte konumlanan e-ticaret sitesi Lebedesten.com, Arzu Kaprol, AYJE, BAQA, Bee Goddess, Dilek Hanif, Faund, F.ILKK, Kutnia, Lando Studio, Melis Göral, Niyazi Erdoğan, Ninon, Nisse, Özlem Süer, Raisa&Vanessa, Saude Istanbul, Serena Uziyel, Sorci and Fofa, Sirmaison ve Sisters gibi Türkiye’nin önde gelen lüks moda, mücevher ve dekorasyon markalarının birbirinden özel tasarımlarına ev sahipliği yapıyor. Bu seçkideki amaç, günümüzün modern kadının alışveriş alışkanlıklarına bir yenisini eklemek ve tek adresten arzu edebileceği her markaya ulaşmasını sağlamaktır. Lebedesten kadını moda alışverişiyle tüm dikkatleri üzerine toplarken, evi için yeni bir aksesuarı da yine bu platformdan seçme özgürlüğüne sahip olacaktır.  

Lebedesten.com olarak vadedilen eşi benzeri olmayan seçkin bir online alışveriş deneyimidir. Estetik algısını besleyen detaylarıyla göz alıcı bir dünya yaratırken, sunduğu ayrıcalıklarla müşterilerini sofistike bir yaşam tarzına davet ediyor. Sıra dışı moda, trend ve yaşam içerikleriyle alışverişin ötesinde aynı zamanda güncel hayatı takip eden herkesin uğrak noktası olmayı hedefliyor.  

Geçmiş ile geleceğin arasında rafine bir köprü görevi gören Lebedesten.com, markanın ikonu haline gelen kapı göndermesiyle bu bağı daha da güçlendiriyor. Bu sembol alışveriş sitesinde farklı şekillerde hayat bulurken, müşterilerine yepyeni ve heyecan verici bir dünyanın kapılarını açtığını adeta her fırsatta hatırlatıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI