Ana SayfaModaTween İlkbahar Yaz 2011 koleksiyonu

Tween İlkbahar Yaz 2011 koleksiyonu

Dünya moda başkentlerinde giderek etkinliğini arttıran Tween, Suada’da gerçekleştirdiği muhteşem defile ile 30’lu 40’lı yılların “asi ve tutkulu” ruhundan yola çıkarak günümüzün uğruna savaşılacak değerlerini yansıttı. Dünya moda markaları ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen defilede,  herkesin uğruna savaşabileceği değerlerini ortaya çıkaran Tween,  moda severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Tween İlkbahar Yaz 2011 Koleksiyonu

Tween 2011 İlkbahar Yaz koleksiyonu kalıplaşmış kurallara meydan okuyarak genç jenerasyonun zengin ve yenilikçi bakış açısıyla kendini besliyor; “Tutku uğruna savaşmaya değer, fakat bazıları icin box sanatı sadece bir motivasyondur” sloganı ile yola çıkan ve herkesin uğruna savaşmaya değer bir şeyler bulacağı yaratıcı ve benzersiz bir koleksiyonla dünya erkek modasındaki yerini alıyor.
 
30’lu ve 40’lı yılların asi, rahat ve kendine güvenen ünlü boksörlerinden ilham alan koleksiyon, sartorial dikim tekniklerini günlük hayata taşıyarak, hafif pamuklu kumaşlar ve kendine özgü desenleriyle beraber koleksiyonun temelini oluşturuyor. Şehirli, şık, dinamik ve kendine güvenen bir duruşa sahip salaş siluetlerin yanı sıra zengin detaylar ile tasarlanmış ürünler; %100 pamuk, keten ve deri gibi natürel malzemeler doğadaki zengin renklerle birleşerek Tween 2011 İlkbahar     Yaz koleksiyonunu oluşturuyor.

Tween koleksiyonu geçmişten günümüze kadar varolan değerlere yeni kalıplar, farklı formlar ve en önemlisi kolay giyilebilir ürünler yaratarak erkek moda dünyasına yeni bir yorum getiriyor. Yıkanmış görünümlü sade ve şık ceketler,  denim süslemeli gömlekler %100 pamuk veya ipek ince trikolar, doğal işlemlerden geçirilmiş deri aksesuarlar sezonun anahtar ürünleri; kruvaze ceketler ve denim detaylar ise sezonun öne çıkan ürünleri…
Göz alıcı desenler ve buğulu renkler ise Tween 2011 yazının en çarpıcı detayları…

İlkbahar Yaz 2011 koleksiyonunda 30’lu ve 40’lı yıllardaki ‘’asi ve tutkulu boksör’’ yaşamından ilham alan Tween, karma oluşturduğu doğu ve batı kültürleri ile özgün tasarımlarını, inovatif kumaşları ve yüksek kaliteyi birleştirerek gece ve gündüz giyilebilecek otantik ve sade bir koleksiyon yarattı…

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI