Ana SayfaGündemTwitter ne zaman açılacak?

Twitter ne zaman açılacak?

Sabah saatlerinde Youtube ile birlikte erişime kapanan Twitter`ın kısa sürede açılacağı açıklandı. Erişimin kapanmasının sebebi olarak şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz`ın rehin alınması görüntüleri gösterildi. Erişim Sağlayıcıları Birliği Genel Sekreteri Bülent Kent, Twitter`ın kısa süre içinde açılacağını duyurdu.

Bülent Kent`in yaptığı yazılı açıklama: 
      
"Twitter`ın vekaleten Türk hukuku meselelerini yürüten avukatı tarafından, `www.twitter.com` adresi üzerinde yer alan içeriklerden İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliğinin 2015/1644 değişik iş numaralı kararında yer verilen ve akabinde, Erişim Sağlayıcıları Birliğinin `benzer içerik` tespitiyle 2015/1341 dosya numaralı 2015/33 karar numaralı işlemiyle iletilen benzer içeriklerin tamamının Türkiye`den erişime engellendiği hususu teyit edilmiş, Twitter avukatının bu beyanı işletmelere iletilmiş, Twitter`ın erişime açılması kısa süre içerisinde gerçekleşecektir."
Twitter kapandıktan kısa bir süre sonra Türkiye`de yaşanan kesintinin farkında olduklarını ve siteye erişimin tekrar açılması için çalışmaların sürdüğünü açıklamıştı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI