Ana SayfaGündemÜnal Aysal ve Fani Aysal Boşanıyor

Ünal Aysal ve Fani Aysal Boşanıyor

Galatasaray`ın eski başkanı Ünal Aysal ile Yunan eşi Fani Aysal`ın boşanma kararı aldığı ve çiftin avukatlarının mal paylaşımı için görüştüğü iddia edildi.

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt`un konu ile ilgili yazısı şöyle; 

"Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal ile Yunan eşi Fani Aysal`ın evliliklerinin üzerine yine kara bulutların peyda olduğunu ilk bu köşede okumuştunuz. Öğrendim ki; yaz başından bu yana küs olan, sadece 2012`de dünyaya gelen kızları Alin için zaman zaman bir araya gelen Aysal çifti, evliliklerindeki ikinci krizi atlatmayı başaramamış ve anlaşarak boşanmaya karar vermişler.

Ünal Bey; Fani Hanım uğruna 2008 yılında 32 yıllık eşi Ahu Aysal`dan tek celsede boşanmış; "Ünal`ı çok sevdiğim için boşandım" diyen Ahu Hanım, bu süreçte hiç zorluk çıkarmamıştı. Bakalım Ünal Bey, Fani Hanım`dan da böyle kolay bir şekilde boşanabilecek mi?Bu arada güvenilir bir kaynaktan, çiftin avukatlarının mal paylaşımı için görüşmeleri de başlattığını öğrendim. Hatırı sayılır bir serveti olan Ünal Bey`in, zaten Fani Hanım`ı mağdur edeceğini pek düşünmüyorum.Boşanmanın ardından kızı Alin ile yaşamını New York`ta sürdürmeye karar verdiğini öğrendiğim Fani Hanım`ın ne kadar bir meblağa `okey` diyeceği de önemli tabii. Umarım kavgasız gürültüsüz boşanırlar…"

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI