Ana SayfaGüzellikUne ile Doğal Güzelliği Keşfedin

Une ile Doğal Güzelliği Keşfedin

2009 yılında Fransa’da kadınların beğenisine sunulan UNE, şimdi Boyner müşterileriyle buluşuyor.

Dünyaca ünlü seçkin kozmetik markası Bourjois Paris tarafından geliştirilen UNE, Türkiye dahil olmak üzere 21 ülkede satılıyor. Doğal ve organik formüllerle makyaj olanağı sağlayan UNE; cilde, sağlığa, doğal güzelliğe ve çevreye saygılı bir marka. Ürünler, dünyanın en önemli tarım denetim şirketi ECOCERT tarafından % 98 – % 100 oranında Doğal Kozmetik veya Organik Kozmetik Sertifikası’na sahip. UNE ürünleri paraben, petrokimyasal yağlar gibi içerikler, genetik yapısı değiştirilmiş organizmalar, sentetik renklendiriciler ve kokular içermiyor. Üretim aşamasında hayvanlar üzerinde test yapılmıyor. Dermatolojik ve oftalmolojik tüm testleri yapılan UNE’un ambalajları da çevreye saygılı olarak tasarlanıyor.

Doğal güzellikle kusursuz makyajı buluşturan UNE’un renk paleti doğal renklerden oluşuyor. Sentetik renklendiriciler kullanılmadığı için ürünlere  doğal mineraller renk veriyor. UNE ürün yelpazesinde 4 fondöten, 1 renkli nemlendirici, 1 pudra, 1 allık, 2 concealer,  3 göz kalemi, 1 kaş kalemi, 3 far, 3 maskara, 3 ruj ile 1 parlatıcı serisi olmak üzere 23 kategoride ürün ve doğal fırçalar bulunuyor. Toplamda 173 çeşit ürün Boyner Mağazaları’nda Türk kadınlarının beğenisine sunuluyor.  
UNE’un cilt ürünleri, kullanıldığında çıplak ten hissi veriyor. Her cildin renk tonuna ve cilt tipine uygun ürünler, doğal içerikleri sayesinde gözenekleri kapatmıyor, cildin nefes almasını sağlıyor, gün sonunda kalıntı ve birikme yapmıyor. UNE ürünleri, cilt kusurlarını kamufle ederken maske görüntüsü oluşmasını engelliyor. Doğal ve makyajsız bir ten görünümü yaratan fondöten pudra, concealer ve allıklar aynı zamanda cilde bakım da yapıyor.
Maskaradan göz kalemine ve farlara kadar uzanan geniş göz makyajı koleksiyonu, keskin olmayan yumuşak çizgiler ve renklerle gözlerin doğal güzelliğini ortaya çıkarıyor. Doğal saç, göz, cilt, dudak renkleri ile uyumlu tonlar, doğal güzelliği ortaya çıkartıyor ve belirginleştiriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI