Ana SayfaYaşamUniversal Channel HD Türkiye`de

Universal Channel HD Türkiye`de

Aralık 2009`da standart çözünürlükle yayın hayatına başlayan Universal Channel, bugünden itibaren HD olarak yayında!

D-Smart üzerinden yayına başlayan Universal Channel HD Kanal 123 üzerinden izleyicilerle buluşuyor. Aynı zamanda

kanalın standart çözünürlükteki yayını ise D-Smart (Kanal 9) ve Teledünya (Kanal 14) üzerinden devam ediyor.

Universal Networks International Yunanistan ve Türkiye Kanal Yöneticisi Luca Marcucci, konuyla ilgili olarak “Universal Channel HD’nin yayına başlaması kanallarımızın Türkiye’deki faaliyeti açısından son derece önemli bir dönüm noktasıdır” dedi. Marcucci “Türkiye`de yayına başlamamızın üzerinden henüz bir yıldan biraz fazla zaman geçmişken, Türkiye`deki izleyicilere en sevdikleri dizi ve filmlerin tadını HD yayınımız sayesinde daha da iyi çıkarabilme fırsatı sunabildiğimiz için çok heyecanlıyız.” şeklinde konuşurken Universal Networks International & Dijital Girişimler Başkanı Roma Khanna “Universal Channel HD`nin Türkiye`de yayına başlaması, UNI`nin yüksek çözünürlüklü yayına verdiği önem doğrultusunda yaptığı yatırımlardan biridir. Kanal markalarımıza en yüksek kalitede içerik sağlayıp, onlara teknik alanda yatırımlar yapmaya devam ederek, tüm dünyada ödemeli televizyon izleyicileri için çığır açmaya devam ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

D-Smart ve smile İçerik Grup Başkanı Başar Başarır ise, Universal HD kanalının D-Smart platformuna katılımından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Biz D-Smart Platformu olarak HD kanal sayımızı arttırmaya, üyelerimize yeni HD kanallar sunmaya devam ediyoruz.  Universal HD sadece D-Smart HD platformunda yayın yapacak, bu kanalın da katılımıyla HD kanal sayımız 14’e yükseliyor. Bu konuda yatırımlarımız devam edecek” dedi. Başarır ayrıca, “HD televizyon sahiplerinin bir çoğu HD içerikten yoksunlar; halbuki gerçek HD yayın izlenebilmesi için HD televizyon, HD uydu alıcısı ve HD yayının bir araya gelmesi gerekiyor.” diyerek, HD televizyonların ancak HD yayın ile tam kapasiteli olarak kullanılabileceğini ifade etti.

En güzel filmler

SD (Standart Çözünürlük) yayınında olduğu gibi, Universal Channel HD de Türkiye`deki izleyicilere en beğenilen yıldızlar, filmler ve diziler eşliğinde Amerikan televizyonunun en iyilerini sunacak. Batman, Batman Forever ve Batman & Robin ile bu sevilen süper kahramana adanmış “Batman Özel” ile Mart boyunca adrenalin akacak. Ayrıca, Türkiye`de ilk defa gösterilecek olan ve yeni bir buzul çağına girmekte olan dünyadaki yıkımı ve küresel paniği konu alan iki bölümlük TV dizisi ICE ile maceranın tadı da HD kalitesinde çıkacak.

Diğer taraftan Universal Channel HD, yüksek tempolu Ocean`s Eleven ve Ocean`s Twelve, Yasak İlişki (The Bridges of Madison County), Mesajınız Var (You’ve Got Mail) ve Zoraki Turist (The Accidental Tourist) gibi romantik dram ve komedilerin yanı sıra, Space Jam, Maverick, Wild Wild West, Mars Attacks!, Pelikan Dosyası ve Tim Burton`un Corpse Bride`ı gibi, tüm zamanların en sevilen filmleriyle de her zevke hitap edecek.

Yeni sezon diziler ve realite şovlar

Filmlerin yanısıra yeni sezon diziler ve realite şovlarla da dikkat çekecek Universal Channel HD; Law & Order 15. Sezon, popüler realite dizileri Top Design ve Milyon Dolarlık Liste (2. Sezon) gibi Türkiye`ye özel ilk gösterimlerle dolu bir ayla Amerikan eğlence dünyasının en iyilerini sunmaya devam edecek. Sorunlu dedektif Monk`u konu alan Emmy® ve Golden Globe® ödüllü dizi de altıncı sezonuyla Universal Channel ekranlarına geri dönecek.

HD keyfini çıkartabileceğiniz Universal Channel HD Mart ayı yayın akışından sizler için seçtiğimiz programları görmek için hemen fotogaleriye tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI