Ana SayfaModaÜnlü isimlerin tercihi L.K. Bennett

Ünlü isimlerin tercihi L.K. Bennett

Christian Louboutin`in kırmızı topuklarından Jimmy Choo`nun parıltılarından, Tory Burch`ün metallerinden sıkıldıysanız ve düşmanlarınızı anlamak için dikkati ayağınıza çekmek istiyorsanız L.K.Bennett tasarımlarıyla tanışma zamanınız geldi demektir. İlk olarak Kate Middleton`ın seçimlerinde karşımıza çıkan L.K.Bennett`in Carolina Issa koleksiyonunda yer alan ayakkabısını, stil konusunda neredeyse tek olan isimlerden Olivia Palermo`nun ayağında görünce markayı mercek altına aldık.

İngiltere`nin lüks markalarından biri olan L.K.Bennett`in temellerini bir zamanlar Londra`nın en iyi moda girişimcilerinden birinin kızı olan 1964 doğumlu Linda K Bennett, 2000`li yılların başında atıyor. İngiliz geleneklerini modern bir şekilde ayakkabılarında yorumladığını söyleyen Linda, 2002 yılında Ernst&Young şirketi tarafından "Yılın girişimcisi" ödülünü alıyor ve arkasından 2004 – 2009 yıllarında da aynı ödülüyü kucaklamayı başarıyor.

İlk orjinal mağazasını açtıktan sonra kısa sürede marka zincirini oluşturan başarılı girişimcinin bugün dünya üzerinde 130`dan fazla mağazası bulunuyor. Motifleri kullanmadaki başarısı ve modern kesimleriyle orijinal ayakkabılar üreten L.K.Bennett, eğer genç tarihine rağmen bu kadar kısa sürede iki stil ikonunun ayaklarına düştüyse yakın zamanda bütün Hollywood yıldızlarının tercihlerinde de üst sırada olacaktır.

Fotogaleriye tıklayarak Kate Middleton ve Palermo`nun markanın hangi ayakkabılarını giydiğini inceleyebilir, L.K.Bennett`in tasarımları içinde en çok beğendiklerimizi yakından inceleyebilirsiniz.

Fiyatları 95 ila 350 pound arasında değişen tasarımları markanın internet sitesi üzerinden satın alabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI