Ana SayfaManşetÜnlü İtalyan Markası Calzedonia Yine Nefes Kesecek Bir Şova İmza Atmaya Hazır!

Ünlü İtalyan Markası Calzedonia Yine Nefes Kesecek Bir Şova İmza Atmaya Hazır!

Her yıl organize ettiği eşsiz etkinliklerle adından söz ettiren Calzedonia, dünya starlarının katılacağı CALZEDOMANIA – A Legs Celebration’ı 26 Eylül’de gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
 
Paris’in ikonik binalarından Palais Brongniart’ın görkemli atmosferini tercih eden Calzedonia, etkinliği dünyaca ünlü organizasyonlarda imzası olan Kreatif ajans Villa Eugenie tasarlatıyor.
 
Dünya celebritylerinin katılacağı etkinlik şimdiden merak uyandırıyor.
 
Dünya üzerinde 53 ülkede faaliyet gösteren Calzedonia, sahne olarak Ville Lumière’i seçerek markanın ünlü cazibesini görkemli bir etkinlikle taçlandırıyor.
Bu yılki CALZEDOMANIA – A legs Celebration etkinliğinde , otuz yılı aşkın bir süredir dünyanın her yerinde gösteriler ve etkinlikler düzenleyen Etienne Russo’nun özgünlüğüyle ünlü, yaratıcı ajans Villa Eugénie’nin ustalığı gözler önüne serilecek.
Şov, Palais Brongniart’ın yani Paris Menkul Kıymetler Borsası’nın Eski Genel Merkezi’nin neoklasizmini yansıtan muhteşem atmosferinde mekanın ruhuna uygun olarak hayata geçirilecek.
1940’lardan beri Paris stilinin sembolü modeller, aktrisler ve dansçılar ikonik giysisi taytları ve Calzedonia’nın şık aksesuarları ile parıldayacaklar.
Calzedomania’nın gerçeküstü ambiyansında uluslararası influencerlar ve bir çok dünyaca ünlünün de aralarında bulunduğu konuklar hem markayı hem de ikonik stilini keşfedecekleri inanılmaz bir yolculuğa çıkacak.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI