Ana SayfaDüğünUnutulmaz Günlerin Mücevheri Tiara`da

Unutulmaz Günlerin Mücevheri Tiara`da

Mücevheri değerli kılan, nadide taşların eşsiz tasarımlarla buluşması… Sultanahmet’te tarih kokan bir mağazada hizmet veren Tiara Mücevher’de yaklaşık 20 bin parçalık oldukça geniş bir koleksiyon sunuluyor. Modeller arasında Osmanlı stili gösterişli mücevherler, Roma imparatorlarıyla süslü tasarımlar görebileceğiniz gibi parmağınızı saracak ahtapot yüzükler, paha biçilmez yakut ve zümrütler de var. Antika mücevherler ise zamana yenilmeyen tasarımlardan hoşlananlar için…

Elmasın İhtişamı: Oprah Winfrey’den Ornella Muti’ye birçok ünlü yıldızın alışveriş yaptığı butik, el işçiliği ile hazırlanan modelleri ile eşsiz bir mücevher arayanların adresi. Bahar ve yaz aylarında gelin adaylarının düğün telaşına ev sahipliği yapan Tiara’da, bu yılın gözdesi, elmas yüzükler. Farklı tasarımlarla karşımıza çıkan elmas, 5 taşlı zevkli dizaynı ile oldukça gösterişli. Elmaslı mücevherler, antik görünümü ile aile yadigarı takıları andırdığı için tercih ediliyor.
Okyanusların Hediyesi İnci: Gelinliklerin en romantik tamamlayıcısı inci ise yüzük ve kolye modelleriyle koleksiyonda yerini alıyor. Çikolata rengi, kahve ve ekru gibi farklı tonlarını bulabileceğiniz inciler, pırlanta ve değerli taşlarla çok şık mücevherlere dönüşüyor. Tatlı ve tuzlu su incileri olarak ikiye ayrılan inciler içerisinde, farklı boyutlarda olanlarını görmek mümkün. Türlerine göre büyük incilerin gelişmesi, 10-15 yıl gibi süreler alabiliyor. Okyanusların kadınlara sunduğu bu değerli armağanı, düğünden sonra şık giysilerinizle de kullanabilirsiniz. Bu yıl yurt dışındaki fuarlarda da dikkat çeken inci tasarımları, gelin adaylarının favori mücevherleri arasında.
Bir Klasik, Pırlanta: Pırlantanın ışıltısından vazgeçmeyenler için bileklik, kolye ve yüzük modellerinin yüzlerce farklı tasarımını da butikte bulmak mümkün. Sıra dışı gelinleri hayran bırakacak set mücevherler görülmeye değer.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI