Ana SayfaModaUrban Outfitters'tan Yeni Marka 'ReWork'

Urban Outfitters’tan Yeni Marka ‘ReWork’

Türkiye’de henüz bir mağazası bulunmayan, fakat pek çok kez Türkiye’ye geleceği söylentileriyle gündeme gelen Urban Outfitters, bünyesinde yeni bir marka oluşturdu. Mağazaları ve koleksiyonları ile modaya yön veren markalardan bir tanesi olan Urban Outfitters, 90’lar etkisini biraz daha pekiştireceği markası olan ReWork‘ü geçtiğimiz gün basına duyurdu.

Her şeyi ile Londra kökenli olan yeni koleksiyon, özenle seçilmiş kumaşları ve yaratıcı tasarımları ile ön planda olacak gibi görünüyor. Sınırlı sayıda üretilecek olan koleksiyon £40-£120 civarında fiyatlandırılacak. 

Geçtiğimiz sene Topshop‘tan UO‘ya geçen tasarım direktörü Lizzie Dawson da, ReWork ile ilgili, modanın çok hızlı geliştiğini ve değiştiğini, dolayısıyla müşterilerine yeni ve görülmemiş şeyler sunabilmeyi umduğunu söyledi. Ayrıca tasarım sürecinin çok özel olduğunu, kaliteli kumaşların ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye sunulacağını belirtti.

Urban Outfitters’ın limited-edition yeni koleksiyonu çok yakında UO mağazalarında ve www.urbanoutfitters.com‘da yer alacak!

Koleksiyondan kareler için galerimizi ziyaret edin!

Spoiler:

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI