Ana SayfaModaU.S. Polo Assn. 2010 Sonbahar Kış koleksiyonu

U.S. Polo Assn. 2010 Sonbahar Kış koleksiyonu

U.S. Polo Assn. 2010-2011 Sonbahar Kış koleksiyonu mercan ve buz mavisi hakim. Koleksiyonda saç örgüsü kaşmir trikolar, mavi yüksek yakalı likralı gömlekler ve kadife ceketler öne çıkıyor. Çocuk grubu da anne-babaların “cool” tarzını aratmıyor.

Aile boyu rahatlık

U.S. Polo Assn.’in polo sporundan ve retro Amerikan tarzından esinlenilerek hazırlanan 2010-2011 Sonbahar Kış koleksiyonu görücüye çıktı. Mercan ve buz mavisinin hakim olduğu koleksiyonda saç örgüsü kaşmir trikolar, mavi yüksek yakalı likralı gömlekler ve kadife ceketler öne çıkıyor. Çocuk grubu da anne-babaların “cool” tarzını aratmıyor.

U.S. Polo Assn. 2010-2011 Sonbahar&Kış koleksiyonunda kadın grubunda kaşmirli triko, uzun saç örgüsü ceket ve kadife pantolonlar, erkek grubunda ise kadife pantolon, yamalı ve saç örgülü kaşmir ve koton trikolar ile Polo maçlarında giyilen üniformalardan esinlenerek hazırlanan “Turnuva” serisi öne çıkıyor.

Gömlek grubu U.S. Polo Assn.’in yeni koleksiyonunda daha geniş yer buluyor. Yüksek yakaların minimalize edildiği, detayların sıklaştığı ve bol patch–work çalışmalar içeren gömlekler, bu sezon çok moda. Gömleklerde kullanılan yaka altı değişik desen ve kumaşlardan oluşan detay, ceket ve sweat-shirt’lere de uygulandı.

Çocuk grubunda ise rahatlık ön planda olsa da, anne ve babalarının ‘cool’ tarzını aratmayan bir U.S. Polo Assn. koleksiyonu dikkat çekiyor. Sweat-shirt ve gömleklerdeki renklilik, arma ve nakışlar, ‘patch-work’ çalışmalarla şık bir U.S. Polo Assn. çocuğu ortaya çıkarıyor.

U.S. Polo Assn. kadın trikolar 49 – 149, erkek trikolar 69 – 119, pantolonlar 89 – 154, jeanler 59 – 119, çocuk sweatshirt’ler de 29 – 49 TL arasında değişen fiyatlarla sunuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI