Ana SayfaModaU.S. Polo Assn. Sonbahar Kış Koleksiyonu

U.S. Polo Assn. Sonbahar Kış Koleksiyonu

U.S. Polo Assn., klasik duruşunu sezonun renkleri olan toprak ve güneş renkleri ve retro trendiyle birleştirdiği 2016 – 2017 Sonbahar Kış koleksiyonunu tanıttı.

Koleksiyonda kullanılan ilk tema, markanın kurumsal kırmızı-lacivert-beyaz renklerin hakim olduğu American Cup koleksiyonu. İkinci tema ise sezonun trend renk ve desenlerini markanın kendi tarzı ile harmanladığı Silver Cup koleksiyonu. American Cup koleksiyonunda kullanılan kurumsal kırmızı, bu sezon trendlere uygun şekilde bordoya dönüyor. Silver Cup’ta ise sezonun en güçlü parçalarını oluşturan çiçek desenlerine toprak ve güneş renklerinin yanı sıra hardal eşlik ederken, grafik desenli parçalarda gri ve metalik renkler eklenerek koleksiyonu farklılaştırıyor.

Bu sezon, U.S. Polo Assn. koleksiyonunda denim, gündelik tarzın vazgeçilmezi kazak, hırka, trençkot ve gömlekler sezonun kurtarıcı parçaları… Bu sezon U.S. Polo Assn.’da kadınlar daha feminen ve daha trend. Erkek koleksiyonunda ise alışılagelmişin dışına çıkarak yumuşak ve rahat kumaşlara yer veriliyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI