Ana SayfaGüzellikUvistat Güneş Ürünleri Türkiye`de

Uvistat Güneş Ürünleri Türkiye`de

UVISTAT, güneş koruması konusunda en büyük hassasiyeti gösteren uzman markalardan biri. Çocuklar başta olmak üzere her yaş grubu için güneş altında güvenli ve sağlıklı bir yaşam için İngiltere’de özel ar-ge çalışmaları ile üretilmekte.

Güneş altında profesyonel çalışanlar ve spor yapanlar güneşten olumsuz olarak en çok etkilenen grup. UVISTAT bu gruba özel UVISPORT ürünlerini geliştirmiş. 
Uvistat Ürünleri içeriğindeki çay ağacı yağı, cildin gözeneklerinin tıkanmasını önleyerek terlemenin devam etmesini sağlıyor. Özellikle güneşe maruz kalan çocuklar için büyük önem taşıyan bu özellik ile, terleme güneş altında vücut ısısını dengeleyerek ateşlenmeyi önlüyor. UVISTAT ürünleri maksimum nemlendirme ve içeriğindeki E vitamini ile cildin kuruma ve çatlamasını önlemeye yardımcı oluyor.
Güneş ürünlerinde UVA koruması en önemli konu. Güneş kremi alırken her zaman tüpün arkasındaki UVA koruma yıldızı sayısına dikkat edilmeli. UVA koruması güneşe bağlı cilt kanseri ve yaşlanmanın önlenmesine katkı açısından büyük önem taşımakta. Uvistat Ürünleri, 5 yıldızlı UVA koruması ve parfümsüz içeriği ile hassas ciltler için formüle edilmiş. UVİSTAT ürünleri seçkin eczanelerde, kozmetik mağazalarında HiperFarma tarafından satışa sunulmakta.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI