Ana SayfaAnne ve ÇocukUyku Meleği Merkezi Etiler'de Açıldı

Uyku Meleği Merkezi Etiler’de Açıldı

2011 yılından beri, Amerika’da The Sleep Lady® olarak tanınan ve lisanslı bir Çocuk ve Aile Terapisti olan Kim West’in Türkiye lisanslama ofisi olarak, ailelere uyku düzeni ve uyku eğitimi veren Uyku Meleği, bünyesine kattığı yeni konular ve uzmanlarla, ailelere daha geniş bir yelpazede Uyku Meleği Merkezi’nde destek vermeye başladı.

Bebeklerin ve çocukların farklı konulardaki gelişimine destek olabilecek etkinliklerin düzenlendiği Uyku Meleği Merkezi’nde, etkinliklerde öncelikle çocukların mutlu olması gözetilmektedir. 0-3 yaş çocuklarda oyun gruplarında çocukların yaşıtlarıyla sosyalleşmesi hedeflenirken, 4-6 yaş için yapılan Masal Yoga etkinliğinde bir yandan bir masalın farklı karakterlerini canlandırırken, canlandırma sırasında yaptıkları yoga hareketleriyle de vücutlarına elastikiyet kazandırmış oluyorlar. Ayrıca Maharetli Eller seramik ve ebru atölyelerinde yaratıcılıklarını kullanarak hayallerinde oluşturduklarını üç boyutlu hale getiriyorlar.
 
Bilinçli ebeveynlere yönelik olarak  İlkyardım, İki Yaş Sendromu, Çocuktan Sonra Aile içi iletişim, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite gibi birçok konuda seminerlerin gerçekleştiği merkezde ayrıca Psikolog, Psikodramatist, Sistem Dizimleri Uzman Uygulayıcı Fatma Tosun da ailelere bireysel destek vermeye başladı.

Hamile ve yeni doğum yapmış olan annelere yönelik olarak Kolay Doğum ve Bebek Bakımı eğitimleri, hamile yogası, anne-bebek yogası, bebek masajı eğitimi de merkezde düzenlenen eğitimler arasında. 

Toplam 14 farklı uzmanla, ailelere destek olmak ve çocukların mutlu olacağı ortamlar yaratmak için çalışan Uyku Meleği Merkezi ekibi, İstanbul Etiler’deki yerlerinde bütün aileleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağını söylüyor. 

Uyku Meleği Merkezi:
Adres: Etiler Mahallesi Ergin Sokak Meriç Konak Apt. A Blok Daire:12 Beşiktaş
Telefon: 0 530 545 5957 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI