Ana SayfaMagazinVahide Gördüm saçlarını kazıttı

Vahide Gördüm saçlarını kazıttı

Bir süre önce göğüs kanseri teşhisi konulan Vahide Gördüm’ün, kemoterapi nedeniyle dökülmeye başlayan saçlarını dizi setinde kestirirken çekilen fotoğrafı, sanat camiası ve hayranlarını çok etkiledi. Dün herkes Vahide Gördüm’ün o fotoğrafını konuştu. Bir çok kişi “Keşke göz önünde kestirmeseydi” derken büyük bir çoğunluk o fotoğraf karesinin bir çok yönden çok anlamlı olduğunu belirtti.

Vahide Gördüm’ün oyuncu eşi Altan Gördüm, o fotoğraf karesi için şunları söyledi:

“Vahide dizi ekibine ‘Birlikte yola çıktık, sizler bana çok yardımcı oldunuz. Saçlarımı kendi kuaförümde de kestirebilirdim ama sizlerle paylaşmak istedim’ dedi. Hatta setten ayrılanları da çağırttı. Böyle bir birliktelik, güç, pozitif enerji oluşturmak adına yaptı. O fotoğrafı cep telefonumla çektim, twitter’da profil fotoğrafı yaptım.(Şimdiye dek bu hastalığın pençesindeki insanları hep perukla görüyorduk sözlerimize) Yok Vahide perukta takmayacak. Bayram için iki gün Şile’ye gitti. Mesela orada havanın güzel olduğu anlarda kafasına bir şey takmadı, serin olduğunda ise bandana taktı. Peruk takmayı düşünmüyor. Hatta ‘aynı peruktan yaptıralım diziye devam et’ dediler ama kabul etmedi. Zaten dinlenmesi ve hijyenik ortamda olması gerekiyor. İyileşirse zaten sete döner.

(Twitter’da saçsız bile çok güzel yorumları var sözlerimize) Kesinlikle öyle. Resim güzel olduktan sonra çerçevenin ne önemi var. Bir yönetmen arkadaşımız ‘Vahide’ye bu haliyle filmde oynatmak istiyorum’ dedi. Buna çok güldük. Şubat’ta kemoterapiler bittikten sonra setlere dönecek.”

Vahide Gördüm’ün fotoğrafı sosyal medyada da çok konuşuldu. Vatan`ın haberine göre, ünlü ünsüz pek çok insan, Vahide Gördüm’e destek mesajları yazdı:

– PARLA ŞENOL: Vahide, aman tanrım! Güzelliğin, duruluğun, diriliğin iyice belirginleşmiş saç çerçeven olmayınca! Seni çok seviyorum

– ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: Bazen insan acısını paylaşmak ister. O insan onurlu insandır. Vahide hanım paylaştı. Paylaşmaktan anlamayanlara kapak olsun.

– CEYHUN YILMAZ: İnancım üzerine yemin ederim ki Vahide Gördüm benim saçıma benzeyen saçıyla gördüğüm en güzel kadın. Ve ‘teselli’ye girer diye söyleyemedim.

– CEYDA DÜVENCİ: En güzel kalpli, en güzel yüzlü kadın hepimiz yanındayız. Geldiği gibi gidecek tüümm kötülükler..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI