Ana SayfaModaVahşi Batı Hassasiyetiyle Avrupa Şıklığının Karışımı: Levi’s L-Bag

Vahşi Batı Hassasiyetiyle Avrupa Şıklığının Karışımı: Levi’s L-Bag

Fransız derisinden üretilen çantalar, İtaya’da bitkisel tabaklama işleminden geçerek titiz bir işçilikle el yapımı ve dayanıklı bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. İkonik Levi’s® etiketi yeniden yaratılarak, sezon koleksiyonuna özgü bir görünüm kazanan her çanta, Levi’s®’ın uzun zamandır iş birliği içinde olduğu İtalya Verona’daki üretim partneri LCB içindeki farklı artizan sanatçılar ve zanaatkarların imzasını taşıyor.

 

Çantaya ismini veren L harfi, 1934’teki ilk Lady Levi’s® koleksiyonuna olan bağlılığın simgesi. L Koleksiyonu; L Bel Çantası, iki farklı renkte L Askılı Çanta, L Mini Askılı Çanta, L Çapraz Omuz Çantası ve L Omuz Çantası gibi seçenekleriyle farklı stillere uyum sağlıyor. Her bir çanta, jean’lerin arka cebindeki kırmızı etiket detayını içeren iç tasarımıyla Levi’s®’ın ikonik Red Tab’ine el sallarken, bütün çantalar bir kadının gardırobunun vazgeçilmez parçası olmaya aday.  

 

Deri, Levi’s®’ın başlangıcından beri markanın özünde yer alıyor. Levi Strauss denim’den kıyafetler üretmesinden yirmi yıl önce, 1853’de San Francisco’da manifaturacılık yaparken, büyükbaş hayvan çiftliği sahiplerine ve madencilere deri botlar, kemerler ve eldivenler satıyordu. Kalitesi, el yapımı deri ve dizgini andıran detayları ile L Koleksiyonu da bu otantik Vahşi Batılı yaşam tarzını yansıtıyor.  

 

Levi’s® Ürün Grubu Başkan Yardımcısı ve Özel L Çanta Koleksiyonu’nu geliştiren Karyn Hillman, L Koleksiyonu’nun cool kız görüntüsünü çabasız bir şıklıkla tamamladığını ve Levi’s®’ın miras bıraktığı otantik tarza modern bir yaklaşım sergilediğini söylüyor. Hillman ayrıca, çantaların sofistike olduğu kadar gün içinde kullanılabilecek ve her parçayla uyumlu zamansız bir tarzı yansıttığını da ekliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI