Ana SayfaDüğünVakko Wedding House Suadiye&#8217de

Vakko Wedding House Suadiye&#8217de

Gelin adayları ve ailelerine sonsuz seçeneğin sunulduğu 750 metrekarelik, tam 7 kata yayılan Vakko Wedding House Suadiye’de 16 adet giyinme odasının yanı sıra gelinlerin son provasında aile ve arkadaşlarını da davet ederek kutlama yapabileceği VIP prova odası bulunuyor.

Vakko Wedding House, dünyada eşi benzeri olmayan bir düğün alışverişi konsepti… Gelin, damat ve aileleri için tepeden tırnağa, tüm seramonilere uygun abiye, smokin, aksesuar, iç çamaşırı ve şapka seçeneklerini bir çatı altında toplanıyor.

Vakko Wedding koleksiyonunun yanı sıra Vakko’da exclusive olarak yer alan Oscar De Le Renta, Vera Wang, Monique Lhuillier, Marchesa, Elie Saab, Valentino, Reem Acra, Zuhair Murad, Jenny Peckham gibi dünyaca ünlü tasarımcıların koleksiyonlarına ek olarak kendine özel kata sahip Pronovias’ın koleksiyonlarını bir arada bulmak mümkün. Seçenekte olduğu kadar hizmette de sınır tanımayan Vakko, atölyelerinde gelin adaylarının seçtikleri gelinliklerin üzerinde istenilen her türlü değişikliği yapabiliyor ve tamamen kişiye özel gelinlikler yaratıyor.

Yeni evlenecek çiftlerin aileleri ve yakınları için Vakko Couture koleksiyonu ve dünya devi moda tasarımcılarının** kokteyl ve abiye elbise koleksiyonları da Vakko Wedding House’da. Talebe göre farklı renk ve bedenler için özel sipariş hizmetinin de sunulduğu mağazada; kıyafetinizi iç çamaşırından şapkaya, ayakkabıdan çantaya, tüm detaylarıyla tamamlayabilirsiniz.

Damat adayları için, birbiriden farklı hazır smokin koleksiyonlarının sunulduğu Vakko Wedding House Suadiye’de, hazır giyim yerine özel dikim tercih eden damat ve aileleri için tüm detaylarını kendilerinin seçebilecekleri özel dikim smokinler de hazırlanıyor.

Vakko Wedding House unutulmaz "Şen Şapka" anılarını yeniden canlandırarak bugünlerde bulunması çok güç geniş bir şapka koleksiyonunu wedding konsepti içinde Vakko dostlarına sunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI