Ana SayfaModaVans Türkiye`de

Vans Türkiye`de

Vans, Classics serisinde, 70 lerden beri kaykaycıların vazgeçilmez modellerinin yanısıra aralarında Style 31, LP06 ve Authentic Laceless modellerinin de bulunduğu yeni, basit, kanvas silüetleri, sadece kadınlar için üretilen 106 Lo Pro ve Sk8-Hi Deconstruct Lo Pro ayakkabıları tüketiciye sunuyor. Classics serisindeki modellerde esas olarak kanvas kullanılırken, deri, süet ve orijinal kumaşlardan da bolca yararlanılıyor.

Vans 2011 İlkbahar Koleksiyonu ile Tarzınız Tamamlanıyor
Vans’in, tüm zamanların favori modellerinin yanısıra İlkbahar 2011 Koleksiyonu’nda, günümüzün vazgeçilemeyen klasik modelleri modern bir dokunuşla sunuluyor.
Style31: Sadeliği Sevenler için İlkbaharın Favorisi
Style 31, basit, düz tasarımı ile hem kadınların hem erkeklerin favorisi oluyor. Vans logosu, ve Waffle ayakkabı tabanı ile Classics Serisi’nin DNA’sını yansıtıyor. 
LP106: Rahatına Düşkün Erkekler için 6 Renk Seçeneği…
Büyük bir popülariteye sahip olan 106 Vulcanized modelinin güncellenmiş versiyonu olan LP106, daha ince bir profil görünümünün yanı sıra, erkeklere özel altı farklı renk seçeneği sunuyor.   
  
Era Laceless: Bağcıklarla Uğraşmak İstemeyenler için…
“Şu sinir bozucu bağcıklar olmasa …” diyenler, Era Laceless’ın sunduğu rahatlık ve orijinal kaykay ayakkabısı tarzını tercih ediyor.  
               
106 Lo Pro: Kadınlar için Daha İnce ve Daha Dar Yeni Model…
106 Vulcanized modelinin kısa sürede favori olması ve Vans tasarımcılarının bu modele yeni bir yorum getirmesi ile daha dar ve ince bir model olan 106 Lo Pro ortaya çıktı. İlk kez 2011 İlkbahar Koleksiyonu ile sunulacak olan 106 Lo Pro, birçok renk alternatifi ile tüketicinin karşısında…
    
Sk8-Hi D-Lo
Yılların eskitemediği Sk8-Hi’nin yeni bir versiyonu olan Sk8-Hi D-Lo modelinde profil daha ince ve dolgu malzemesi kullanılmıyor.

             

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI