Ana SayfaModaVans ve SE Bikes Yeniden Bir Arada

Vans ve SE Bikes Yeniden Bir Arada

Vans ve SE Bikes, ayakkabı ve giyim koleksiyonuyla bisiklet dünyası ile ilgili her şeyi kutlamak için ikinci kez buluşuyor. Efsanevi BMX markası ve Vans, özel bir renk yelpazesine sahip EVDNT UltimateWaffle™ ve Sk8-Hi® Reissue’nun ilk çıkışıyla “Off The Wall” bisiklet kültürünü kutlamak için bir araya geliyor. 

SE Bikes, retro BMX dünyasını kasıp kavuran, dünyanın ilk 29” BMX bisikleti olan Big Ripper’ı 2009’da piyasaya sürdü. Big Ripper, Bike Life sahnesinde bir numaralı bisiklet olmaya devam etti. Efsane bisiklet ikinci Vans x SE Bikes koleksiyonu için de ilham kaynağı oldu. 

Bisiklet kültürü mirası ve gelişimi için Vans ve SE Bikes, EVDNT UltimateWaffle™’ın özel renk grubunu sunmaktan gurur duyuyor. Eşsiz UltimateWaffle™ yapısını kullanan EVDNT UltimateWaffle™, daha fazla yastıklama, dayanıklılık ve destek için dahili UltraCush™ iç taban ile dengeleyici gövdeyi birleştiren yarı saydam bir dış tabana sahip. LuxLiner™ iç kısmı, tüm gün pedal çevirip bisiklet sürerken daha fazla destek ve rahat kullanım için mükemmel bir uyum sağlıyor. Stil, biçim ve dayanıklı işlev için şık, nefes alabilen örgü üst kısım ve delikli süet yüzeylerle tamamlanıyor. Dilde klasik bir Vans “Off The Wall” logosu ve topuk dolgusunda SE Bikes logosu bulunuyor. 

EVDNT’i tamamlayan diğer ürün ise, her biri beyaz deri Sidestripe ile vurgulanan yansıtıcı checkerboard ile süslenmiş kenarlara sahip Sk8-Hi® Reissue. Siyah süet dil, klasik BMX formalarında bulunanları anımsatan özel Vans ve SE Bikes yamaları ile birlikte dilinde klasik bir Vans “Off The Wall” etiketine sahip. Her bir hi-top, özel SE Bikes fontu ile her bir yan duvarda “Off The Wall” ve “Big Ripper” yazısı ile birlikte geliyor. Koleksiyon, siyah pamuklu bir kanvas ve özel bir SE OTW yaması kullanan bir Vans x SE Undertone II Bucket Hat ile tamamlanıyor.

Vans x SE Bikes koleksiyonu şimdi Vans.com.tr’de satışta!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI