Ana SayfaModaVans x Anderson.Paak Koleksiyonu Satışta

Vans x Anderson.Paak Koleksiyonu Satışta

Grammy ödüllü sanatçının ailesine ve topluluğuna adadığı ikinci koleksiyon oğulları Soul Rasheed ve Shine’dan esinlenmiştir. Vans x Anderson.Paak işbirliğinin ikinci adımı satışta.
 

Vans’ın orijinal kaykay ayakkabısını tuval olarak kullanan Anderson.Paak, Old Skool modelini oğulları Soul ve Shine’dan esinlenen iki eğlenceli ve sıra dışı renkte yeniden tasarladı. Old Skool Soulito, kadife ve spor mor üst kısımlara sahipken, Old Skool Ziti modeli ise mavi, mor ve yeşil renkte süet renkli bloklar ile donatılmış çok panelli yapısıyla tarzını ortaya çıkartıyor. Aileye bir saygı duruşu niteliğindeki ayakkabıların aynı zamanda çocuklara uygun numaraları da mevcut.

 

Anderson.Paak, ayakkabılara tamamlayıcı bir model olarak bir tarafı mor ekoseli diğer tarafı ise düz mor kanvas kumaştan olmak üzere iki taraflı kullanılabilen siyah kadife yakalı bir Chore Jacket de tasarladı. Tamamlayıcı parçalar ise mor ekose ve yeşil havlu kumaş olmak üzere iki farklı renkte gelen Vans x AP Bucket Hat ve mor kadife sırt çantasıdır.

 

Vans Ailesi üyeleri, vans.com.tr adresinden giriş yaparak Vans x Anderson.Paak Old Skool Soulito’ya ilk sahip olan kişiler olabilirler. Vans x Anderson.Paak koleksiyonu tüm dünyada aynı anda Vans perakende satış noktalarında ve online olarak vans.com.tr adresinde satışta.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI