Ana SayfaModaVans X Where's Waldo? İş Birliğinden Neşeli ve Eğlenceli Koleksiyon

Vans X Where’s Waldo? İş Birliğinden Neşeli ve Eğlenceli Koleksiyon

1987’de piyasaya sürülen ikonik illüstrasyon kitabı, okuyucuyu dünya çapında bir geziye çıkan ve spesifik bir giyim tarzı olan maceracı Waldo ile tanıştırıyor. Vans’ın bu klasik seriye bir saygı duruşu niteliğindeki yeni işbirliği, her yaştan erkek, kadın ve çocuk için geniş bir ayakkabı ve giyim koleksiyonu sunuyor. Vans x “Where’s Waldo?” koleksiyonu Ocak ayı itibariyle satışa sunuldu.  

Kendine özgü kırmızı ve beyaz çizgili uzun kollu bir tişört, bere ve mavi kot pantolon giymiş Waldo, asla güvenilir sihirli bastonu olmadan dışarıya adım atmayan bir maceracıdır. Waldo dünyanın çeşitli yerlerinde gezinirken, çoğunlukla kendisini kalabalıklar arasında neşeyle kaybolmuş bulur. Okuyucular, gizli gezginin yerini tespit etmek için, ikonik “Where’s Waldo?” cümlesini kurarak ayrıntılı çizimleri araştırmalıdır. Classic Slip-On’un üzerinde, Waldo’nun ilk kitabından bir sahil sahnesi bulunuyor. Renkli dış mekan sahnesi, Waldo’nun kıyafetlerini hatırlatan kırmızı ve mavi renklerle dengeleniyor. 

Vans’ın popüler Era silüeti ise unutulmaz “Where’s Waldo?” karakterleri bulunan posta pulları ile kaplanmıştır. Uluslararası hayranlar için Fransa’dan “Où est Charlie?” ve Hollanda’dan “Waar is Wally?” de dahil olmak üzere ünlü serinin uluslararası versiyonlarının yer aldığı kırmızı ve beyaz çizgili üste sahip Old Skool silüeti, soru işareti baskılı bağcıklarla tamamlanıyor. Ayakkabı bağcıkları ile vakit kaybetmek istemeyen çocuklar, cırt cırtlı Old Skool V’in keyfini çıkarabilir

 

İkonik plaj sahnesi, çocuk giyiminde bir tişörtün üzerinde yeniden ortaya çıkıyor. Mavi kısa kollu tişört, Waldo’nun aranabileceği büyük bir görsele sahip. Parlak kırmızı çıtçıtlı bir şapka, serinin beş ana karakterini ve üzerinde “I Found Waldo” yazan bir yamayı içeriyor. Çocuk koleksiyonunu tamamlayan parçalar baştan aşağı Waldo karakterleri basılmış kırmızı ve beyaz çizgili kısa kollu tişört, “I Found Waldo” ve “Off The Wall” logolu tişört ve kapüşonlu.

Macera arayanlar, Vans x Where’s Waldo? koleksiyonunu dünya çapındaki Vans perakende mağazalarında ve 12 Ocak’tan itibaren Vans.com’da online olarak satışta.

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI