Ana SayfaModaVans'tan İkonik Kaykay Sporcusu Anthony Van Engelen’i Onurlandıran Koleksiyon

Vans’tan İkonik Kaykay Sporcusu Anthony Van Engelen’i Onurlandıran Koleksiyon

Uzun süren bekleyiş sonunda bitiyor. Vans kaykay takımının ikonik sporcularından Anthony Van Engelen’in kariyerini ve kaykay kültürüne olan etkisini onurlandırmak için Vans, Van Engelen ile birlikte yepyeni bir ayakkabı ve kıyafet koleksiyonu tasarladı.

 
Van Engelen koleksiyon ile ilgili şunları söyledi: “Özel bir tabanı olan AVE Pro ile Vans’in Rapidweld teknolojisini bir üst seviyeye çıkardık şimdi ayakkabının kavrama özelliği çok daha yüksek, kaykay tahtası daha çok hissedilebiliyor. Bu ayakkabı benim için teknik ve dayanıklı bir kaykay ayakkabısı arayışının en doğal sonucu olarak ortaya çıktı. AVE Pro, sadece kaykay için hafif ve uzun süre kullanılabilecek bir ayakkabı değil aynı zamanda Vans’in kaykay ayakkabılarındaki liderliğini korumasını sağlayacak yenilikçi bir adım

AVE (Anthony Van Engelen) için yeteri kadar iyi, yeterli değildir. Bu nedenle AVE, Vans’in tasarım ekibiyle birlikte araştırmadan test aşamasına kadar tasarım sürecinin her bir adımında bire bir çalıştı. Yüksek kalite süet ve ağ panelleri ile yeni AVE Pro, aşınmayı azaltan Duracap™ ve dikişin kullanılmadığı RapidWeld™ teknolojisi kullanılarak tasarlandı. Bu yenilikçi teknolojiler sayesinde daha sağlam, daha esnek ve daha hafif bir ayakkabı modeli ortaya çıktı.

Vans’in UltimateWaffle tabanı sayesinde ayağın ön kısmı daha rahat kalırken, orta kısımda daha yumuşak bir his elde ediliyor. Modern kalıbı ile bütün Vans ayakkabılarında olduğu gibi AVE Pro da esneklik, rahatlık ve korumayı tek bir ayakkabıda sunuyor.

Vans’in Ayakkabı Tasarım Direktörü Neal Shoemaker, AVE Pro için şunları söyledi. “AVE Pro daha önce Anthony’nin kullandığı ayakkabılardaki özelliklerin iyileştirilmesi ve tabanın içini gösteren özel tabanın eklenmesi ile ortaya çıktı. Bütün bunları yaparken Vans’in bütün modellerinde var olan dayanıklılığı ve esnekliği korumayı başardık.

 
AVE modern kaykayın vücut bulmuş hali. Kayma stili efsanevi bir şekilde güçlü ve saldırgan olduğu kadar aynı zamanda teknik ve yenilikçi. AVE’yi Vans’in önemli profesyonellerinden ve ikonlarından biri yapan da bu. 14 yıllık kariyeri boyunca Anthony, hem kaykayda hem de ayakkabı tasarımında sınırları zorladı. Her sene daha hızlı ve etkili kaydığı gibi imza ayakkabı modellerine teknolojik yenilikler de ekledi. AVE Pro Vans’in yaptığı en teknolojik ve iddialı modeli olarak Vans’in mirasına katkıda bulunuyor.
 

AVE’nin güçlü kaykay stilinden ilham alarak tasarlanan koleksiyondaki aksesuarlar ve kıyafetler de tıpkı AVE gibi uzun ömürlü ve klasik. Mavi yakalıların çalışma gömleklerinin stilinde tasarlanan Drill Chore Coat yırtılmaz kumaş, fitilli astar ve gizli bir kapüşondan oluşuyor. Bütün bunları da inkâr edilemez bir mükemmellikte yapıyor. Koleksiyonun diğer parçaları arasında vintage taşlanma teknikleri kullanılarak tasarlanan, rahat kesim V96 Standard/AVE denim pantolon ve suyu iten Storm Cotton™ kumaşından yapılan Versa Hoodie™ ve şapka yer alıyor. Koleksiyona son dokunuş ise AVE’nin kendi tasarladığı “Off the Wall” grafiğinden oluşan uzun ve kısa kollu tişörtler. Kısacası Anthony için yeterli derecede iyi olan, herkes için iyidir!

Yirmi yıl boyunca profesyonel olarak kaymak Anthony Van Engelen’e birkaç şey öğretti; hiçbir zaman yetinme, sıkı çalışmanın karşılığını her zaman alırsın ve her zaman daha hızlı kayabilirsin. 2015 yılında Thrasher Magazine tarafından 2015’te yılın kaykay sporcusu seçilen AVE, döneminin en etkili ve önemli kaykaycılarından. Anthony Van Engelen’in DNA’sında çekinmeden ve korkmadan, sınırlarını zorlamak var. Asla vazgeçmeyeceği de kesin!

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI