Ana SayfaYaşamVanya Dayı Enka Sahnesi`nde!

Vanya Dayı Enka Sahnesi`nde!

Anton Çehov’un kaleme aldığı,  “Vanya Dayı” adlı tiyatro oyunu; 22. ENKA Kültür Sanat Kış Etkinlikleri kapsamında sergilenecek.

7 Aralık 2010 Salı akşamı saat 20:30’da

Başrollerini Selçuk Yöntem ve Levend Öktem’in paylaştığı oyun ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda sergilenecek!

Tiyatro Pera tarafından sahneye konan “Vanya Dayı”nın yönetmenliğini, aynı zamanda oyunu Türkçeleştiren Nesrin Kazankaya üstleniyor. Oyunda, başarılı oyuncular Selçuk Yöntem, Levend Öktem, Nesrin Kazankaya, Linda Çandır, Can Kolukısa, Aysan Sümercan, İlker Yiğen, Zeynep Özden, Volkan Aktan, Ömer İvedi, Oğuz Turgutgenç ve Özlem Kaynarca rol alıyor.

Çehov’un “Vanya Dayı” adlı oyunu; 19. yüzyılın devrim arifesini yaşayan Rusya’sında, değişmekte olan siyasal sistem ve sınıfsal değerlerin, toplum yaşamında yarattığı uzlaşmaz çelişkileri, bir çiftlik evi yaşantısı üzerinden izleyiciye aktarıyor. Köy yaşamına sıkışmış aydınların monotonluk, umutsuzluk, eylemsizlik, tembellik ve mutsuzlukla kuşatılmış varoluşlarını yansıtan “Vanya Dayı”; Çehov’un, geçmişlerine sıkışan ve bugünü yaşamakta zorlanan karakterlerinin, geleceklerine yönelik umutsuz ve umarsız bekleyişini etkileyici bir şekilde izleyiciye yansıtıyor.

Bilet Fiyatı: 20 TL

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI